Milyen bor kerül 8100ft ba?
Figyelt kérdés
Ofőmnek holnap lesz a szülinapja és úgy tűnik csak nekem tűnt fel, hogy (egy semmit tevő osztályfőnőknek a se##nyaló) SZMK-s szülők 8100ért vettek bort. Állításuk szerint nem minőségi bor...
Én ezt soknak találtam főleg mert számlával se tudják bizonyítani és mivel ez nem kötelező "Program" megtehetem, hogy nem fizetek érte, nem?
Negatív válaszolok inkább ne írjanak kérem.
2014. szept. 23. 21:44
1/4 anonim válasza:
Erre a zagyvaságra mégis milyen pozitív választ vársz? Azt csinálsz, amit akarsz.
2/4 Koplárovics Béci válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. szept. 23. 22:27
4/4 anonim válasza:
Nem tudom mire akarsz kilyukadni, nyilván nem hazudnak, miért tennék. Viszont az tény, hogy ostobaság ilyen drága bort venni. Amit nem értek, hogy te ezt nem tudtad előre? Ha nem mondták meg előre, hogy mennyi pénzzel készüljetek, akkor nem vagy köteles fizetni. Kérdés, hogy hány felé oszlik. Gondolom még így is csak pár száz forintra jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!