Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mennyibe kerül valami olcsóbb...

Mennyibe kerül valami olcsóbb okostelefon?

Figyelt kérdés
13 éves húgom már ezer éve nyavajog okostelefonért. Mivel szüleim ezt most nem tudják megengedni, arra gondoltam hogy a félre tett fizetésemből vennék neki valami egyszerűbbet. Én se pártolom ezt az okostelefon dolgot, hát istenem, én is éltem már ezt át hogy karácsony van, aztán ajándékra meg nem igen van pénz. Szóval mennyi az az összeg amiből kapok olyan okostelefont ami jó arra hogy egy 13 éves elnyomkodja? (feltöltőkártyás)
2013. dec. 12. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát egy 20-assal ezerben és forintban lesz kevesebb a tárcádban.
2013. dec. 12. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 10-ért vettem, igaz, 2 év hűséggel.
2013. dec. 12. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
én is 14 vagyok hasonló anyagi körülmények közt. Új telefont a tesco mobilnál olcsón tudsz vásárolni. (alcatel már 13000 körül) Ill én használtat kaptam de törött a hátulja kicsit karcos rossz az aksija.. de én ennek is nagyon örültem 10000ftért. (vaterán vannak jó és olcsó ajánlások..)
2013. dec. 12. 17:38
 4/4 anonim válasza:
25000
2013. dec. 12. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!