Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vehetnék a kedvesem...

Mit vehetnék a kedvesem születésnapjára?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, de fogalmam sincs.

Szeptemberben lesz a születésnapja a páromnak, aki már 30 feletti, szinte mindene megvan, amit szeretne, megveheti magának. Én még egyetemista vagyok, nincs saját keresetem, tehát az utazás, ilyesmi kizárva, annyit nem tudnék rááldozni...

Az mindennapos, hogy főzök neki ebédet/vacsorát, noha nem élünk együtt, még egy éve sincs, hogy összejöttünk.

Mivel paleózik, valami csokira gondoltam, amit készítenék neki, olyan hozzávalókból, amit megehet, de mellé igazán jó lenne még valami. Értelmes ötleteket szívesen fogadok!

2014. aug. 26. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Nő vagy férfi?
2014. aug. 27. 08:39
 2/7 anonim válasza:
100%
nem csak nyaralásra lehet elvinni, mi megyünk dumaszínházba. de te tudod miket szeret. szervezz valami jó programot!
2014. aug. 27. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Színházjegy
2014. aug. 27. 13:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Bocsi, elfelejtettem írni, férfi.

Azért írtam az utazást példának, mert azt nagyon sok helyen olvastam, mint esetleges ajándékötletet.

A színházat felvetettem, csak úgy, hogy egyszer elmehetnénk, de túlzottan nem rajongott az ötletért.

Alkoholt nem iszik, tehát azt sem vehetek neki.

Pár hónapja még sokat moziztunk is, de mióta nem ehet össze mindent már annak is elment a varázsa... :D

2014. aug. 27. 15:25
 5/7 anonim válasza:

Esetleg állíts neki össze paleolit süteményekből,pékárukból egy csomagot. Olyanokat,amit a mindennapi életbe nem főzöl meg neki,amihez ritkán jut hozzá. Pl paleo ropit,paleo kakaós csigát..stb az egyik paleo webáruház árulja,van ingyenes átvevő helyük is.

Az ilyeneket akár a moziban is "összeeheti" :)

2014. szept. 5. 08:09
 6/7 anonim válasza:

Az előttem szólóé tényleg nagyon jó ötlet :)

Nekem elsőre egy paleo torta jutott eszembe, azt biztosan nem eszik minden nap. Szendi, vagy Mezei féle szakácskönyvből is nézhetsz receptet, a net is hemzseg tőle, de én is írhatok neked, ha küldesz egy üzenetet.

2014. szept. 9. 16:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Végül amellett döntöttem, hogy a normál vacsi mellé (igen, valami fincsit keresek Neki) készítek sütés nélküli paleo tortát (itthon rossza gáz, ha pedig nála csinálom, nem lenne meglepetés), bonbonokat, mert imádja a csokit, de normálisat sajnos nem ehet, valamint foglaltam neki helyet egy másfél órás shiatzu masszásra. (Ugyan folyton azt hajtogatja, hogy az a legjobb, ha én masszírozom, de nem hiszem, hogy elszaladna...)

Köszönöm mindenkinek a tippeket még egyszer! (Mindenkinek ment a zöld pacsi.)

2014. szept. 9. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!