Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek a páromnak születés...

Mit vegyek a páromnak születésnapjára? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Még 1 éve sincs, hogy együtt vagyunk a párommal, de már régebb óta ismerjük egymást. Most lesz a szülinapja, és nem tudom mit vegyek neki. Tárgyilag mindene megvan, tehetősek. Érdeklik a műszaki dolgok, autók és persze a nők. 32 éves, nem akarok neki a közös képünkkel ellátott bögrét vagy párnát ajándékozni :D Ékszert csak egyet hord, egy vékony arany nyakláncot. A fehérneműs sztriptízelős dolog kilőve, mert nőgyógyászati problémáim vannak egyenlőre, így nem szeretkezünk egy ideig. Így, hogy minden ésszerű ötletet kilőttem, van valakinek valami ötlete? És kérlek kíméljetek a "te szerencsétlen ennyire nem vagy kreatív húzz a fenébe és kidobnálak mint macskát sz@rni" típusú válaszoktól! :) Köszönöm előre is!!

2014. jún. 28. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Karórát.
2014. jún. 28. 23:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem írni, hogy én nem tudok neki drága dolgokat venni... valami igazi meglepetés szerű ajándék kellene.

1. válaszoló! Gyűjti az órákat, és már van neki kb 200 db. Nem hiszem, hogy a készletbe beleillene egy olcsóbb fajta! De köszönöm :)

2014. jún. 29. 09:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Fizess elő neki valamelyik kedvenc újságjára! Autós, motoros, sportos vagy amelyiket szereti! plusz kedvenc kajája, sütije!
2014. jún. 29. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!