Mit vegyek a 28. -dik születésnapjára a páromnak (férfi)?
Figyelt kérdés
Már 8 éve vagyunk együtt és kb mindent megvettem már neki amiket általában felsorolnak :D Most valami különlegességgel szeretném meglepni de fogalmam sincs hogy mi legyen :)2014. jún. 26. 20:48
1/4 anonim válasza:
*A "dik" helyett már eleve ott van a pont, így : 28. a helyes kifejezés. Nem értem, hogy lehet ezt rosszul írni, 6 osztály azért megvan? dikk:))
Szerintem egy róla elnevezett parfüm legyen, keverd ki te magad az illatát, és nevezd el róla. Az elég különleges.:)
27N
2/4 anonim válasza:
Lepd meg azzal h elutaztok v hová amit tod h szeret.
Pl Olasz O-ba v FR-be...
De ezt te jobban tod úgy is nyár van időszerű lenne.
3/4 Skorpió87 válasza:
Az első hozzászóló nem normális, agyára ment a politika!Vagy segíts a hozzászólásoddal, vagy hallgass! A második ne foglalkozzon a helyesírással, sokan nem tudnak, ilyen világ van. Ezzel sem kéne segítségkérés alkalmával foglalkozni, nem a témába vág! Esetleg közös jegy fürdőhöz, utazáshoz. Ha boldogok vagytok együtt, nem kell izgulni, hogy mindig meglepődjön minden szülinap alkalmával... Nem ez a legfontosabb :) Legyetek boldogok! :)
4/4 anonim válasza:
"Az első hozzászóló nem normális, agyára ment a politika!"
hogy mi tetszik?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!