Hogyan készíthetném el ezt az ajándékot?
Most lesz a második házassági évfordulónk a párommal, és arra gondoltam, hogy készítenék egy fotóalbumot a közös képeinkből, írnék hozzájuk pár gondolatot. Nyilván az lenne a legjobb, ha kézzel tudnám elkészíteni, viszont kézügyességem valamint ilyen téren kreativitásom nem nagyon van. Szeretném ebben a segítségeteket kérni, hogy hogyan lehetne igényesen kivitelezni ezt az egészet?
A hozzávaló anyagokat honnan érdemes beszerezni Debrecenbe?
Kreatív boltokban lehet venni hozzá anyagokat... Én pl vettem egy kis emlékkönyvet, aminek mind a két oldalát lespirálozták, és színes csomagoló papírral bevontam. :DD találtam is egy képet, hogy néz ki...
Én úgy csináltam, hogy az elején szöveg volt, és utána meg raktam be képeket, és a lap hátoldalára meg leírtam, hogy mit csináltunk az nap, hogy éreztem magam vele stb. remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!