Szerintetek mit kéne adni Angliából érkező barátainknak?
Minden évben eljönnek hozzánk, màr 5 éve jönnek hozzànk aminek örülök, csak fogalmam sincs hogy mit vegyek nekik, mert már nem jut eszembe semmi sem.
Tudtok segíteni? :)
Tavaly karkötőket vettem nekik :)
Tudtok ajánlani egy 15 és egy 13 éves lánynak, és az anyukájuknak valamit?
Az 1. válaszoló jót mondott :)
mindig teszek ki valami finomságot nekik mikor jönnek, mert egy évben csak 1 hétig vannak itt, és szeretném meglepni őket valami apró ajándékkal.
Kedves 2. vàlaszoló ne írkálj hülyeségeket, mert nem isznak alkoholt...
Jo, es ezt megis honnan kellett volna tudnom, hogy nem isznak alkoholt? Nem vagyok gondolatolvaso.
Azert gondoltam a paprikapaleszre mert magyar specialitas, es finom.
na jó, tényleg kihagytam ezt, de vlmi kis apró ajàndékötlet jönne jól... mondjuk Magyarorszàgon abban a faluban laktak ahol én, csak elköltöztek. Ők is hoznak minden évbe valamit, nem szeretném üres kézzel fogadni őket.
2. vàlaszoló neked is vannak ilyen ismerőseid? :)
Vannak, mondjuk nem Angliabol.
De ha bemesz pl a Fovam-teri piacra, ott van magyar szakacskonyv (kulfoldi nyelveken), vagy ilyen ajandekcsomagok (pirospaprika, pick szalami, egyeb hungarikumok)...
Mivel lanyokrol van szo, szobajohet meg egy szep himzeses ruha (ennek nagyon tudnak orulni a kulfoldi nok).
Lenyeg hogy valami olyasmi legyen, ami naluk kulonleges.
Jó ötlet. Ma ràtalàltam az igazi ajàndékra.
Magyar hímzéssel díszített dobozban Belga csokolàdé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!