Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek ez milyen ajandek...

Szerintetek ez milyen ajandek lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Evfordulonk lesz a parommal jun 22-en. Szeretnem kikerni a velemenyeteket hogy ez milyen ajandekotlet lenne:

Vacsora: Csicseriborso leves, Csirke fajitas chilis-kukoricás cheddar mártással, szélesmetélttel + egy uveg bor

Akkor vettem egy ruhacskak ami ugye egyutt letnel lesz rajtam ( lehet nem sokaig de hat na :) )

Ajandek gyanant pedig gondoltam egy nyaklancra ami kette torott sziv. egyik az enyem egyik az ove. Esetleg egy emlek konyv..

en 18L vagyok o 25F. nem tudom mennyire lenne jo,o elegge ferfias de szereti az ekszereket ( nyaklanc,karkoto, ilyesmi)

Szerintetek milyen lenne? Vagy esetleg tulzas? Mit ajanlatok esetleg? Ferfiak ti orulnetek neki?

Koszonom a valaszokat

2014. jún. 14. 22:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

jo na :) hirtelen otlet volt :D

Na akkor kaja,keksz :-)

2014. jún. 15. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!