Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek ez milyen ajandek...

Szerintetek ez milyen ajandek lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Evfordulonk lesz a parommal jun 22-en. Szeretnem kikerni a velemenyeteket hogy ez milyen ajandekotlet lenne:

Vacsora: Csicseriborso leves, Csirke fajitas chilis-kukoricás cheddar mártással, szélesmetélttel + egy uveg bor

Akkor vettem egy ruhacskak ami ugye egyutt letnel lesz rajtam ( lehet nem sokaig de hat na :) )

Ajandek gyanant pedig gondoltam egy nyaklancra ami kette torott sziv. egyik az enyem egyik az ove. Esetleg egy emlek konyv..

en 18L vagyok o 25F. nem tudom mennyire lenne jo,o elegge ferfias de szereti az ekszereket ( nyaklanc,karkoto, ilyesmi)

Szerintetek milyen lenne? Vagy esetleg tulzas? Mit ajanlatok esetleg? Ferfiak ti orulnetek neki?

Koszonom a valaszokat

2014. jún. 14. 22:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szokás kérdése, hogy ajándékoztok-e. Szerintem bőven elég a vacsi, meg hogy gondoltál rá a ruhával. A törött szív elég kényes, mert nem csak szimbóluma a kapcsolatotoknak, hanem egy ékszer, ami vagy tetszik neki, vagy nem. Így lehet belőle sértődés. Emlékkönyv? Ez elég gyermeki. Élj a jelenben, ne csinálj még emléket magadból! 35N
2014. jún. 14. 22:46
 2/11 anonim válasza:
67%
Nem ismerem a párod ízlését, de az ajándékokig teljesen jó az ötlet. Ami az ajándékokat illeti szerintem azok túl csajosak.
2014. jún. 14. 22:48
 3/11 A kérdező kommentje:
az emlekkonyvre ugy gondoltam h az elmult 1 ev esemenyeit foglalna ossze. de akkor azt nem csinalom meg :)
2014. jún. 14. 22:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Hányadik évforduló? A csicseriborsó leves nem jó választás szerintem. A nyaklánc meg az emlékkönyv felesleges, meg gagyi is.
2014. jún. 14. 22:51
 5/11 anonim válasza:

Szerintem a jó kajával, a csini rucival meg a szexszel már bőven nyert ügyed van, ne bonyolítsd túl :) Enni és szexelni minden pasi szeret, ez egy király este évfordulóra, az ajándékok nyálasak, inkább hagyd. Maga az este tök jó ajándék lesz.

26N

2014. jún. 14. 22:52
 6/11 A kérdező kommentje:

2-ik evfordulo :)

Na akkor vacsi "keksz" meg egy kis ivaszat? :-)

2014. jún. 14. 23:00
 7/11 anonim válasza:
pontosan :D
2014. jún. 14. 23:05
 8/11 anonim válasza:
kaja, szex, szesz! ne vidd tulzásba, tapasztalat ;) 18L
2014. jún. 14. 23:06
 9/11 A kérdező kommentje:
hehe :) nem viszem... de egy kis "viszki" :) vagy az is lehet hogy meghiusitja a tervet es alkoholizalunk kozben csipehetunk ( csipsz,mogyi,citrom, ilyesmi....) aztan pedig a keksz :)
2014. jún. 14. 23:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egy 25 éves férfi nem díjazna egy kettétört félszív medált....

Elég a kaja:D

2014. jún. 15. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!