Az egyik barátom rajong a Fülöp- szigetekért. Mit vegyek neki? Többi lenn
Figyelt kérdés
Most lesz az egyik barátom szülinapja. Nincsen igazából olyan hobbija, aminek megfelelő ajándékot tudnék neki adni, viszont nagyon odavan a Fülöp-szigetekért. Egy utazást fizetni azért nem tudok neki nyilvaán :D, de arra gondoltam valami apróbb Fülöp-szigetekre jellemző kis szuvenírt veszek neki. Tudtok valamit ajánlani, illetve Budapesti boltokat mondani, ahol ilyeneket tudok venni? Esetleg linkek is jol jonnenek, hogy mikre gondoltok. Koszonom elore is !2014. máj. 25. 13:02
1/4 anonim válasza:
a fülöp szigeteken nagyon jellemző a prostitúció
mondjam mit vegyél neki vagy kitalálod? :)
2/4 A kérdező kommentje:
rohadj meg, azt mondom inkább :)
ertelmes valaszokat varok, ugyhogy el lehet hordani innen magadat :)
2014. máj. 25. 13:22
3/4 anonim válasza:
Itt van néhány cucc, de lehet ötletet is meríteni belőlük és itthon megcsináltatod.
Szerintem az első válasz is jó volt :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket :D már néztem a Lánynak ( igen, ezért buktam ki a prostis ötleten, de amúgy tényleg poenos:DD) bambuszkolompot, meg álomcsapdát(kagylós és halpikkelyes) :D tükrözi egy vmennyire a Fülöp-szigeteket ? :D
2014. máj. 25. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!