Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Az egyik barátom rajong a...

Az egyik barátom rajong a Fülöp- szigetekért. Mit vegyek neki? Többi lenn

Figyelt kérdés
Most lesz az egyik barátom szülinapja. Nincsen igazából olyan hobbija, aminek megfelelő ajándékot tudnék neki adni, viszont nagyon odavan a Fülöp-szigetekért. Egy utazást fizetni azért nem tudok neki nyilvaán :D, de arra gondoltam valami apróbb Fülöp-szigetekre jellemző kis szuvenírt veszek neki. Tudtok valamit ajánlani, illetve Budapesti boltokat mondani, ahol ilyeneket tudok venni? Esetleg linkek is jol jonnenek, hogy mikre gondoltok. Koszonom elore is !

2014. máj. 25. 13:02
 1/4 anonim válasza:
37%

a fülöp szigeteken nagyon jellemző a prostitúció

mondjam mit vegyél neki vagy kitalálod? :)

2014. máj. 25. 13:20
 2/4 A kérdező kommentje:

rohadj meg, azt mondom inkább :)

ertelmes valaszokat varok, ugyhogy el lehet hordani innen magadat :)

2014. máj. 25. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt van néhány cucc, de lehet ötletet is meríteni belőlük és itthon megcsináltatod.

[link]

Szerintem az első válasz is jó volt :)

2014. máj. 25. 18:32
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket :D már néztem a Lánynak ( igen, ezért buktam ki a prostis ötleten, de amúgy tényleg poenos:DD) bambuszkolompot, meg álomcsapdát(kagylós és halpikkelyes) :D tükrözi egy vmennyire a Fülöp-szigeteket ? :D
2014. máj. 25. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!