Szerintetek Debrecen Csapókert része (Budai Nagy Antal Sámsoni út felőli része ill. az ebből nyíló kis utcák, mint pl. Endre utca, Fülöp utca, stb. ) mennyire jó környék?
nem vagyok debreceni, de én is ott akarok házat venni, nézegettem már az ingatlanokat, meg a város különböző részeit.
ár függvénye minden.
fészek lakóparkban és a kerekestelep egyes részein elég sok új építésű ház van, ha van rá lehetőség itt vásárolnék, de inkább kerekestelep, mert ott a spar, és a tesco extra egy sétára.
azon a részen amit te írtál, inkább felújított régebbi építésű házak vannak, ezek is ha kifogod , jó állapotban, de érdemes alaposan körülnézni!
pallag meg nagyerdő is gondolkodóba ejtett, de főleg a pallagi rész nagyon kívül esik a várostól és az már nagyon zöldövezeti, meg az ember nem azért költözik egy ekkora városba, hogy szinte egy falusias helyen lakjon, pár emberrel körülvéve!
Fészek lakópark elég jó, de szemben vele a Nagysándor telep, tele nem idén barnultakkal. Arra rengeteg a betörés, nem biztonságos környék.
Sámsoni környéke: a menekülttábor miatt elértéktelenedtek az ingatlanok, mindent visznek, ami mozdítható. Epreskert, Kerekestelep: a házak falai repedeznek a repülők miatt, átlagban napi 2-3 gép száll fel tavasztól őszig, ráadásul hangosak is. A tömegközlekedés sem túl jó erre.
Ezeken a környékeken a fentiek miatt olcsóbbak a házak. Jól nézd meg, hova költözöl, mert az itteni ingatlanokat elég nehéz eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!