Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek sértő ilyet adni?

Szerintetek sértő ilyet adni?

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb barátomnak (fiú) most lesz18. szülinapja, és azt találtuk ki néhány másik haverral, hogy a nap folyamán ilyen iszonyat gáz ajándékokat adunk és csak az esti meglepi buliján kapja meg az igazi ajándékait. Én azt gondoltam, hogy az első ajándékom egy guminő lenne. Szerintetek megsértődne?

2014. máj. 23. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó ötlet, inkább este a bulin adjátok oda előszőr a gáz dolgokat, majd pár perc elteltével az igazit.
2014. máj. 23. 17:33
 2/9 anonim válasza:
72%

majd talán a 60.-ra!

(18.-ra nem igazán illik!,

...ezzel azt éreztetnétek vele, hogy túl béna/vagy randa/ ahhoz, hogy egy valódi, hús-vér cicababát felszedjen!)

2014. máj. 23. 18:03
 3/9 anonim válasza:
100%
hát ha a barátod veszi a poént és nem egy sértődős típus szerintem nem gáz:D most 2 lehetőség van: besértősik vagy jót nevet az egészen. Ezt meg csak te tudhatod, hogy melyik lesz, hiszen a te barátod:)Bár megkérdezhetnéd, hogy a többi haverod mit vesz neki gáz ajándékként és akkor ahhoz tudod viszonyítani, hogy most tényleg nagyon buta-e vagy nem lesz belőle sértődés
2014. máj. 23. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Guminő király ajándék, kizárt hogy megsértődjön ha a legkisebb sütnivalója van.

Azért ne anyád/tanárod szeme láttára add át, AZ gáz lehet.

2014. máj. 23. 23:46
 5/9 Bukor Peti ***** válasza:
szerintem a guminő az nem gáz ajándék. én örülnék neki :-) szerintem nem fog megsértődni
2014. máj. 24. 11:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de már ugrott. Tegnap a bátyám hazaállított eggyel és vigyorogva jelentette, hogy ő ezt adja :D most gondolkodhatok valami még gázabbon :/
2014. máj. 24. 15:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy kettesnek üzenem, hogy elég jó pasi és ezt ő is tudja magáról ;)
2014. máj. 24. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
akkor adj neki zoknit:D és utána egy normális ajándlkot
2014. jún. 9. 19:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de már elmúlt a szülinapja :) Ilyen "minden napra egy alsógatya" szettet kapott tőlem meg egy házilag dekorált gitártokot :) (asszem egyértelmű, melyik a "gáz" :D)
2014. jún. 14. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!