Szerintetek két idiótának ez jó ajándék :D?
Figyelt kérdés
Itt volt a húsvét, de úgy alakult hogy nem tudtunk találkozni a barátommal, és holnap után fogunk. Az ajándékán gondolkoztam, és én se szeretek olyan dolgot kapni, amit kirak az ember az asztalra, nézegti, gyűlik rajta a por, aztán elfelejti az ember és kidobja. Ezért arra gondoltam adok a barátomnak egy "Lista a helyszínekről melyeken terrorista cselekményt követtem el" gyűjteményt :D Viszont most van egy dilemmám: tegyem tele szét photoshoppolt képekkel, amelyeken terrorista cselekményeket követek el itt-ott, vagy csináljak benne kitöltendő helyeket, ahova ő beírhatja hogy hol követett el terrorista cselekményt? :DDD szerintetek ez jó ajándék lenne? ha van hasonló ötletetek, osszátok meg velem!2014. ápr. 25. 21:03
1/9 anonim válasza:
A terroristák civil embereket ölnek meg.
2/9 A kérdező kommentje:
Kössz az infót. Képeld tudtam. Viccnek szántam, mert olyan kevés a jó ajándék :(
2014. ápr. 25. 21:39
3/9 anonim válasza:
Nagyon agyamentek vagytok!!!XD Szerintem magadról csinálj képeket terrorista akciók közben:)
4/9 anonim válasza:
"Én, ahogyan megmentem a világot"
és idefotoshoppolhatod magad, egy atomrobbantáshoz, egy repcsi vezetőjévé, egy katonának, egy rendőrnek stbstb :D
6/9 anonim válasza:
Magadat :D Én tuti örülnék egy ilyesminek :D
7/9 anonim válasza:
pseld magad Neil Armstrong helyébe mint az első ember a napon vagy Hitler helyébe mint a világ legnagyobb emberjogi aktivistája...
8/9 A kérdező kommentje:
:D köszi a válszokat :D
2014. ápr. 26. 10:43
9/9 GuitarrGuy válasza:
ez k**vajó :D meg tudod mondani hol lehet ilyet kapni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!