Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ajándék ötlet 1. évfordulóra?

Ajándék ötlet 1. évfordulóra?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne ajándék ötletekre :)

A párommal hó végén ünnepeljük az 1. évfordulónkat, kreatívnak gondolom magam de sajnos most semmit nem találok ami jó lenne ugyanis neki nehéz ajándékot készíteni/ venni.

Az olyan ajándékok, hogy pl. videó rólunk,párna-pohár közös képpel,fotóalbum és társai kizárva ugyanis ezeket utálja :/

Ő vacsorázni visz így az is kilőve :/ Valakinek vmi egyéb ötlete? :D

2014. márc. 4. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:

A videó rólunkot - azt az egyet- nem tudom miért lövöd ki.

Ha rendesen megcsináltatod - értsd: nem csak annyi, hogy ráírod egy dvd-re, oszt jónapot- hanem pl. nyomtattatsz a dvd-re a egy közös fotót- csináltatsz hozzá cd-borítót, persze nem kell túl nyálasra, sziruposra, csepegősre venni - akkor én a párod helyébe a nyakadba ugranék.

2014. márc. 4. 20:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Én megcsinálnám, de ő nem örülne neki :/ Saját maga mondta, hogy ilyen dolgoknak ő nem tud örülni :/ Ezért is vagyok bajba mert a legtöbb ötlet az ilyen :(
2014. márc. 4. 21:39
 3/3 anonim ***** válasza:

te vagy a lány/nő?

ha igen,vegyél neki egy multiszerszámot,szerintem minden férfi örül neki

kb svájci bicska méretű,összecsukható,mindenféle hasznos kis holmi van rajta.

közös masszázs

hobbijához valami

könyv

írj neki egy kedves-vicces-szerelmes verset

süss egy tortát

ilyesmik...:)

2014. márc. 17. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!