Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ötlet ez a meglepi?...

Milyen ötlet ez a meglepi? Esetleg jobbat?

Figyelt kérdés

Táv kapcsolatban élünk jelenleg mert ő külföldön dolgozik.

Karácsony óta nem találkoztunk és majd február közepén jön csak haza. Nos arra gondoltam hogy elvinném titokban egy iszappakolásos kezelésre és termálba.

Úgy tudom ez nem csak szépít de jót tesz az ízületi reumás panaszoknak is!

Ott kint nagy fizika munkát végez, csontozó, egész napos állás egyebek igen csak kikészíti.

Vélemények??

Egyébként bárki írhat ötletet szívesen fogadom!

2014. jan. 30. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Férfiakat szerintem ilyen nem hoz lázba, inkább csak nyűg nekik de te ismered őt.
2014. jan. 30. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem elmenekülne, mint a legtöbb férfi. Egy normál masszázs szóba jöhetne, de miért épp iszappakolásos kezelés?!

Egyébként szerintem földhöz verné magát örömében, ha a magyar helyesírás szabályainak egy példányával lepnéd meg magadat, és nem követnél el olyan förtelmeket mint a "táv kapcsolat", központozás szinte teljes hiánya, "nagy fizika munka", helytelen ragozás (az utolsó mondatod helyesen befejezve: "kikészítik") mindössze kb. 6 soron belül.

2014. jan. 30. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Rossz ötlet. Az iszappakolás nem a férfiak álma.. Inkább a hobbijával lepd meg, vagy egy hatalmas hordó sörrel..:) De ha már mindenáron el akarod vinni valahová, akkor inkább egy wellness hétvégére vidd, ahol van gyógymasszás, pezsgőfürdő vagy gőz fürdő. Ezt jobban élvezik a férfiak. Vagy vidd törökfürdőbe.
2014. jan. 31. 00:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nudibár jobb.
2014. jan. 31. 06:41
 5/7 anonim válasza:
100%
Ahol a sör széllel bélelt ott ver Bundy téged széjjel. Ez a Nudibár
2014. jan. 31. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem annak sokkal jobban örülne ha te masszíroznád meg!Vennél valami jó illatú masszázsolajat és azzal:) lehet erotikusan is.

Valami finom vacsora és közös fürdés után egy masszázsnak sokkal jobban örülne a párjától.Közben adhatsz neki Csókokat is néha,puszit is meg bármit:)

Ez olcsóbb is és szerintem jobban örülne neki mint idegenekkel lenni miközben csak rád vágyik:)

2014. jan. 31. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:
inkább párosmasszázsra menjetek el, az iszap nem a férfiak álma
2014. jan. 31. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!