Milyen ötlet ez a meglepi? Esetleg jobbat?
Táv kapcsolatban élünk jelenleg mert ő külföldön dolgozik.
Karácsony óta nem találkoztunk és majd február közepén jön csak haza. Nos arra gondoltam hogy elvinném titokban egy iszappakolásos kezelésre és termálba.
Úgy tudom ez nem csak szépít de jót tesz az ízületi reumás panaszoknak is!
Ott kint nagy fizika munkát végez, csontozó, egész napos állás egyebek igen csak kikészíti.
Vélemények??
Egyébként bárki írhat ötletet szívesen fogadom!
Szerintem elmenekülne, mint a legtöbb férfi. Egy normál masszázs szóba jöhetne, de miért épp iszappakolásos kezelés?!
Egyébként szerintem földhöz verné magát örömében, ha a magyar helyesírás szabályainak egy példányával lepnéd meg magadat, és nem követnél el olyan förtelmeket mint a "táv kapcsolat", központozás szinte teljes hiánya, "nagy fizika munka", helytelen ragozás (az utolsó mondatod helyesen befejezve: "kikészítik") mindössze kb. 6 soron belül.
Szerintem annak sokkal jobban örülne ha te masszíroznád meg!Vennél valami jó illatú masszázsolajat és azzal:) lehet erotikusan is.
Valami finom vacsora és közös fürdés után egy masszázsnak sokkal jobban örülne a párjától.Közben adhatsz neki Csókokat is néha,puszit is meg bármit:)
Ez olcsóbb is és szerintem jobban örülne neki mint idegenekkel lenni miközben csak rád vágyik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!