Mit vegyek az édesanyám szülinapjára?
Virágot,édességet,egy jó könyvet-pláne a kedvenc írójától,írónőjétől-,vagy egy DVD-t,amit majd megnéztek együtt.Egy sálat,akár sapival együtt.
Az is lehet ajándék,ha sütsz neki egy tortát.
Egy közös kép szép képkeretben.
:)
Ötleteim:
- Cserepes Jácintot,Tulipáncsokrot,Egy szál rózsát
-Tortát,Nagy táblás Milkát,Toffifee-t.
-Valami jó kis könyvet,Noteszt,Nyakláncot.
"Egy közös kép szép képkeretben. "
Esetleg nem fotó, hanem rajz ;) Szólj, ha érdekel :D
ha tudsz tortát sütni, akkor süss neki tortát, vegyél neki édességet, milkát, vagy saját kezűleg készíts neki valamit, vagy rajzolj :) ennek az utóbbinak szerintem nagyon megörülne :)
Boldog születésnapot anyukádnak! :)
Attól függ hogy te hányéves vagy :)
Mert például én azt csináltam hogy egy házi illatosítót, ami csak annyi hogy egy szép üvegpoharat, vagy tálkát kidíszítesz, szórsz bele szódabikarbónát, és ebbe csöpögtetsz illóolajat :) Az enyém nagyon örült neki, és tényleg jó illata van :)
Vagy mondjuk ha még együtt éltek (tehát még nem vagy túl idős) akkor készíthetsz neki szülő-kuponokat :))
Ami pedig annyiból áll hogy valamilyen keményebb kartonból kivágsz x darabot (attól függ, mennyit szeretnél segíteni) és ráírod hogy 1 db mosogatás, vagy kocsimosás, vagy portörlés.......tehát ilyesmiket :)
Viccesebbé teszi ha a hátuljára valamilyen hivatalos dumát írsz, hogy felhasználható ettől eddig, és más kedvezményekkel nem vonható össze :))
Remélem tudtam segíteni :)
(Bár te azt írtad vegyek, én most inkább a házilag készített dolgokhoz adtam ötletet :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!