Szerintetek szüleimnek mit vegyek karácsonyra? Tudom h ez elég hülye kérdés, de olyat akarok ami hasznos lenne, de nem jut semmi jó sem eszembe
Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 19:22
1/7 anonim válasza:
Apukádnak sapkát, anyukádnak sálat.
2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Van önálló kereseted? Mekkora összegből gazdálkodhatsz? De nem muszáj venni valamit készen, készíthetsz is nekik valamit te magad. ;)
3/7 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?Mert ha már 15-17 éves akkor gondolom nincs kedved barkácsolgatni...
Sztem. anyukádnak vegyél vmi tusfürdőket,apukádat meg hívdd meg vmilyen étterembe,ha szeret enni.Remélem segítettem.
T.
4/7 anonim válasza:
Én vettem a szüleimnek szemetkukát,mert akartak venni-ez közös,külön külön meg-apumnak parfüm,meg egy tricsko,anyumnak szemkrémet+kapnak egy üveg italt.
De még rendeltem színes égőt-de sajna ez nem jött le időben...utólag megkapják.
Tudom,hogy nem azt kérdezted,hogy mit vettetek,de gondoltam leírom,hogy ötletet meríts.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket, amúgy 19 F és ilyen dolgok nem jutottak az eszembe, köszi még egyszer, és kellemes ünnepeket! :D
2013. dec. 22. 20:04
6/7 anonim válasza:
Tesóm mindig fénykép montázst adott karácsonyra a szüleinknek én meg festettem vagy rajzoltam valamit. Idén pedig vettem egy óra szerkezetet amihez én vágtam ki számlapot és ragasztok rá fényképeket de lehet még rajzolok is valamit
7/7 anonim válasza:
Én apukádnak valamilyen finom italt adnék,persze csak akkor ha egyáltalán szereti.
Anyukádnak pedig valami illat csomagot amibe parfüm van,tusfürdő stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!