SOS! SÜRGŐŐS! Mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
Lányt húztam..
13/L
Holnap ajándékozás, és szeretnék valami könnyű, otthon készíthető karácsonyi ajándékot készíteni neki. (otthoni anyagokból. )
2013. dec. 20. 21:11
1/4 Tihyanyi Bogi válasza:
A WC papírt felvágod, újj-nyi vastag csíkokra, és ilyen kis köröket kapsz. Ezeket egy kicsit össze nyomhatod, és egymás mellé rakva, összeragaszthatod. Ha kb öt darabot így egymás mellé ragasztasz akkor ki jön egy kis virág. Ezeket tovább bonyolíthatod ha akarod, és ebből ilyen fel akasztható kis dísz lesz. Csak hozzá ragasztasz egy kis akasztót. Könnyű és egyszerű.
3/4 anonim válasza:
Esetleg lopj el egy karifagömböt otthonról és írd rá a lány nevét, esetleg ha szép nagy gömb írd rá hogy BOLDOG KARÁCSONYT XY. :) ragasztóval szépen kiŕod és csillámporral leszórod. Szerintem tök jó, egyedi, névreszóló és időtálló. Valahogy így, csak ugye névvel, vagy mit tudom én. [link]
én tuti örülnék egy ilyennek. :D
4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :)
2013. dec. 22. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!