Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek neki? SŰRGŐS!

Mit vegyek neki? SŰRGŐS!

Figyelt kérdés
egy lányt húztam aki nagyon szereti a gumikarkötőket de az már van neki egy csomó szóval olyat nem akarok neki, az öltözködése olyan hogy egy farmer és póló tehát ilyen sportos. 1000ft értékben kéne neki ajándékot vennem kérlek segítsetek SŰRGŐS!!!! Ti mit vesztek ajándékozásra minden ötletet szivesen elolvasok :) Előre is köszi

2013. dec. 14. 11:36
 1/5 anonim válasza:

1. sálat- ami passzol a stílusához és lehetőleg meleg, mellé egy finom csokit- azt mindenki szeretni

2. bögre...

3. illatgyertya...

(kb. hasonlókban kellene gondolkodj szerintem, ezek olyan általánosságok) :)

2013. dec. 14. 12:15
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötletet! :)
2013. dec. 14. 12:23
 3/5 anonim válasza:

13/L

Hát én Igaz, hogy tavaly fiút húztam, de azért leírom, hogy mit vettem neki, mert ez lánynak is nagyon jó ötlet szerintem :)

Egy befőttes üvegből csináltam hóembert. Nagyon ötletes szerintem.

Szóval, otthon volt egy befőttes üveg, amit jól kitiszítottam, és raktam bele gumicukrokat. DE rakhatsz bele mogyorót, csokikat, diót, vagy szép színes köveket.

A TÖBBIT INNEN NÉZD MEG: [link]

ITT NAGYON JÓ ÖTLETEK VANNAK!!! INNEN EDDIG SZINTE AZ ÖSSZESET MEGCSINÁLTAM :*

VISZONT HA LÁNY, ÉS SZERETI A KARKÖTŐKET, AKKOR AJÁNLOM, HOGY NÉZD MEG EZT: [link]

2013. dec. 14. 13:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönök szépen minden választ! :))

Ezt vettem neki: [link]

2013. dec. 15. 02:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy sálat a H&M-ben és egy szép baglyos gyertyát
2013. dec. 15. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!