Mit vegyek barátnőmnek a 14. szülinapjára? SÜRGŐS, többi lent
Figyelt kérdés
valami olyat szeretnék aminek hasznát veszi, de nem túl drága. szal nem valami dísz vagy ilyesmi.. se smink mert azt karácsonyra kapott :D2013. jan. 17. 18:50
1/8 anonim válasza:
Kozmetikai tükör, póló, sál, karkötő, kesztyű, könyv. De szerintem ha házilag csinálnál sütit, annak is örülne. Ha mindene megvan és nincs semmire szüksége, amit adhatnál neki, meghívhatod pizzázni, mekibe, moziba.
2/8 anonim válasza:
hát ha most lesz 14 akkor pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
nem biztos h ezzel kellene foglalkozni 13 évesen
3/8 anonim válasza:
Egy könyv. Pl fantasy stílusban, azt minden tinilány szereti. Ha hord és szereti a kiegészítőket akkor karkötő, sál, nyaklánc stb. A saját készítésű süti nagyon jó ötlet, valaki írta. De a többiek ötlete is szuper (pizzázás, étterem st)
4/8 anonim válasza:
Vegyél neki egy kreatívboltban egy szép natúr tükrös ékszerdobozt. Ott árulnak hozzá festéket, vagy esetleg dekopázshoz papírt, a nevét ki tudod rakni rá az ottkapható kis fabetűkból, amit rá tudsz ragasztani. Fesd be, vagy ragassz rá képeket, esetleg kis gyöngyöket! Karácsonyra ilyeneket csináltunk a lányrokonoknak, bagyon örültek neki.
ez tényleg személyreszólő, egyedi lenne.
5/8 anonim válasza:
Ez kb 600-1500 Ft-ból kijön. A doboz nagyságától, és az általad kitalált díszítéstől függ.
Ilyen bolt van pl a Polusban, Alleban, Kökin is.
6/8 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy mit veszel neki, mert az előttem szólók is jókat írtak.
7/8 A kérdező kommentje:
végül csináltattam neki 1D-s felsőt:D meg csokit vettem hozzá
2013. febr. 9. 15:19
8/8 A kérdező kommentje:
és köszi a válaszokat:)
2013. febr. 9. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!