Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Miért kérdezik itt ezt meg...

Miért kérdezik itt ezt meg ennyien?

Figyelt kérdés
Kis túlzással kb minden 5. kérdés ebben a kategóriában arról szól hogy mit vegyen ajánékba a barátjának/barátnőjének az illető szülinapra/karácsonyra/félévre/x. évfordulóra. Nem akarok megsérteni senkit, de csak szerintem hiányzik a kreativitás azoktól akik idegenektől várják a választ ilyesmire? Nekem az lenne az alap hogy nálam jobban nem tudhatja senki minek örülne a szerelmem. Amikor volt barátom sose okozott ez problémát hogy mivel lepjem meg. Engem ez picit elszomorít, és hogy a csúnya irigy dög szóljon egyet belőlem, azt sem értem akikben ennyi nincs hogy az ajándék kérdést megoldják maguktól, hogyhogy szerető párjuk van meg kapcsolatuk, míg mások meg van hogy a lelküket is odaadnák a másiknak mégis eldobják őket (nem csak a kézzelfogható ajándékokra gondolok, mielőtt valaki azzal jönne hogy azért mert ajándékkal nem lehet megvenni a szerelmet. csak erre meg itt ez a sok tehetetlen ember akik még azt is idegenektől kérdezik mit vegyenek karácsonyra a párjuknak, vagy hogyan kérje meg a barátnője kezét)
2013. dec. 9. 22:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát ha már ennyire nem tudnak maguktól kitalálni semmit, forduljanak a közelebbi barátokhoz/barátnőkhöz... ők talán véletlenül még ismerik is azt akivel együtt járnak, hogy valami értelmes ötlettel álljanak elő : D Ebben sokkal több logikát látok mint ide kiírni, ez még csak nem is olyan téma szerintem ahol pl fontos lenne hogy névtelenül kérdezzenek idegenektől mert annyira szégyellik a kérdés tárgyát. Ez sztem egyszerűen kreativitáshiány és lustaság.
2013. dec. 9. 22:31
 12/20 A kérdező kommentje:
Az hogy az oldal célja a kérdezés, hol zárja ki azt hogy sokan hülyeségeket kérdeznek ? Vagy olyasmit amit illene maguktól tudni? Értem én hogy manapság az a divat hogy az embereknek a szájába kell rágni még a saját párjuk születésnapi ajándékát is mert maguktól tanácstalanok (akkor minek jártok fél-1-2-3-4 éve? ha ennyit nem tudtok egymásról lol)
2013. dec. 9. 22:32
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
én se tudom soha hogy kinek mit vegyek. amit szeretne azt úgyis megveszi magának, vagy olyan drága hogy én sem fogom... és én úgy vagyok ezzel az ajándékozósdival hogy engem nem érdekel mit kapok és örülnék ha nem kéne senkinek semmit venni. mert igen kell, mert különben megsértődik az illető, azt viszont nem akarom mert szeretem de ezt eltudom vele hitetni ajándék nélkül is, viszont mégis mindig mindenki elvárja h kapjon vmit, már csak megszokásból is.
2013. dec. 9. 23:47
 14/20 anonim ***** válasza:

itt egy bianco kérdés: csak ki kell tölteni és kész:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__2409140..

2013. dec. 10. 00:07
 15/20 anonim ***** válasza:

Na ja, van hogy nekem sem jut rögtön eszembe semmi jó, de nem fogom vadigenektől megkérdezni hogy mit adjak XY-nak, akit még életében nem is látott.

Sok ember ilyen egyszerű mint a faék...

2013. dec. 10. 02:57
 16/20 anonim ***** válasza:

# 13/15

vannak olyan dolgok, amiket az ember szeretne, nem drága, de mégse veszi meg magának mert nem első számú prioritás..

pl anyumnak a v gyalúja már kis korom óta elvolt törve, volt hogy megvágta a kezét vele.. mégse vett újat mert még jó címmel... karácsonyra kapott tölem egyet, ugyanolyan készletbe, nem műanyag, hanem fém borítással.. nagyon örült neki

én hasonló képpen vagyok egy köteg könyvfélével, amit olcsón is be lehetne szerezni, de pl jelenleg annak is örülnék ha valaki meglepne azzal hogy eljön velem moziba a Jégvarázsra vagy a Hobbitra.

Két éve mindig kiírom előre facebookra, hogy akinek nagyon nincs ötlete, azoknak tipp, hogy mi az aminek biztos örülnék, kb egy 10-15 db-os lista.. és semmi :D (pedig volt olyan rajta ami csak 1500ft volt, csak éppen egy kicsit keresni kellett volna neten, hogy megtalálja...)

2013. dec. 10. 06:17
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan dolgokat is megkérdeznek itt, amire a választ a google keresővel gyorsabban megtalálni. Ezek után mit vársz?
2013. dec. 10. 08:29
 18/20 Költőnő? válasza:
#17 remekül kiragadtad a lényeget.
2013. dec. 10. 10:25
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem várok semmit : D Igazából ha lehetek nagyon őszinte, jól esett trollkodni egyet, néha rámjön az ötperc és szeretem szívatni a szemet szúróan együgyű embereket, ez már legyen az én jellemhibám, az unalom sok mindenre képes.
2013. dec. 10. 20:42
 20/20 anonim válasza:
Azért kérdezik meg ennyien mert sajnos manapság egy kész világban élünk...készen kapunk mindent, szinte semmit sem teszünk érte (gondolok itt pl a gyorséttermekre, bemész, fizetsz, eszel, eljössz - nem te vásárolsz, nem te főzöl, nem te mosogatsz) ezekből a dolgokból adódik az is h minden kérdésünkre másoktól várjuk a választ mert nem akarunk gondolkodni. A könnyebbik utat akarjuk választani, nem figyelünk oda a másikra. Nekem is mondta a barátom h ötlete nincs mit vegyen nekem karácsonyra, pedig ha odafigyelt volna rám, többször hallotta volna h minek örülnék, ezalatt apróbb dolgokat értek, nem több 10 ezer forintosat, tehát meg tudná venni, de nem tudja mit szeretnék mert nem figyel oda. Csak éljük az életünket nap mint nap és egyre kevesebbet figyelünk oda más emberekre. Szerintem ez az oka.
2013. dec. 18. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!