Miért kérdezik itt ezt meg ennyien?
itt egy bianco kérdés: csak ki kell tölteni és kész:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__2409140..
Na ja, van hogy nekem sem jut rögtön eszembe semmi jó, de nem fogom vadigenektől megkérdezni hogy mit adjak XY-nak, akit még életében nem is látott.
Sok ember ilyen egyszerű mint a faék...
# 13/15
vannak olyan dolgok, amiket az ember szeretne, nem drága, de mégse veszi meg magának mert nem első számú prioritás..
pl anyumnak a v gyalúja már kis korom óta elvolt törve, volt hogy megvágta a kezét vele.. mégse vett újat mert még jó címmel... karácsonyra kapott tölem egyet, ugyanolyan készletbe, nem műanyag, hanem fém borítással.. nagyon örült neki
én hasonló képpen vagyok egy köteg könyvfélével, amit olcsón is be lehetne szerezni, de pl jelenleg annak is örülnék ha valaki meglepne azzal hogy eljön velem moziba a Jégvarázsra vagy a Hobbitra.
Két éve mindig kiírom előre facebookra, hogy akinek nagyon nincs ötlete, azoknak tipp, hogy mi az aminek biztos örülnék, kb egy 10-15 db-os lista.. és semmi :D (pedig volt olyan rajta ami csak 1500ft volt, csak éppen egy kicsit keresni kellett volna neten, hogy megtalálja...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!