Szidiusz kérdése:
Mit vegyek anyámnak?
Figyelt kérdés
Közeleg a karácsony és nem tudom mit vegyek anyámnak.Túl átlátszó lenne ha megkérdezném mit szeretne de nincs ötletem.2013. dec. 6. 15:13
1/2 anonim válasza:
mennyit szánsz rá? hány éves? van hobbija?
a nők mindig örülnek kenceficéknek (pl. natúr kozmetikum csomag, valami jó arckrém, hajápoló csomag, arcpakolások, stb)
ha szeret sütni-főzni vehetsz neki valami jó fajta serpenyőt, wokot, szakácskönyvet, robotgépet, de van aki ezt sértésnek veszi (én pl. nem), mert ennek lehet esetleg az az üzenete, hogy "főzzél nekem házi rabszolga". :)
picit írj róla, hogy tudjunk tanácsot adni!
2/2 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szereti a republic-ot de amúgy semmi hobbija sincs.De szerintem ha egy lemezt vennék neki az kicsit kevés lenne.
2013. dec. 6. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!