HELP! Karácsonyi ajándékba?
Figyelt kérdés
Mit vegyek egy 13-14 éves lánynak karácsonyra, kb. 1000-1500-as érték hátáron belül. (Osztály ajándékozás húzás alapján)2013. dec. 1. 21:49
2/7 A kérdező kommentje:
milyen bögrére gondoltál?
2013. dec. 2. 18:56
3/7 anonim válasza:
Szia!
Nem az előző vagyok, de szerintem is jó ötlet a bögre.
Szerintem egy ilyesminek örülne. Persze nem pont ilyennek mert csak beírtam és kiadta ezt. Nekem tetszik és vmi ilyen stílusút kéne. Persze ez attól is függ, hogy ő mit szeret...
Vagy vegyél neki körömlakkot!körömlakkokat. Ha szokott használni akkor ennek biztos örülne.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Neves bögréről mi a véleményetek?
2013. dec. 2. 19:54
5/7 Kitti0721 válasza:
Szia! Szerintem nagyon jó ötlet ,de lehet hogy már van neki talán meg kéne tudakolni.
6/7 anonim válasza:
Van valami hobbija ? Ha esetleg szereti az ékszert akkor valami olyasmit vagy körömlakkot, ha szeret kézműveskedni festéket, rajzeszközök , fonál ,gyöngy, ha szeret olvasni valami könyvet. Vagy ha nem tudod valamilyen bögrét, kulcstartót, hógömböt szaloncukorral vagy valamilyen csokival .
7/7 anonim válasza:
A neves bögre az jó ötlet, de én úgy tudom, hogy az drágább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!