Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » HELP! Karácsonyi ajándékba?

HELP! Karácsonyi ajándékba?

Figyelt kérdés
Mit vegyek egy 13-14 éves lánynak karácsonyra, kb. 1000-1500-as érték hátáron belül. (Osztály ajándékozás húzás alapján)

2013. dec. 1. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Bögre vagy szép toll, csoki.
2013. dec. 2. 13:34
 2/7 A kérdező kommentje:
milyen bögrére gondoltál?
2013. dec. 2. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem az előző vagyok, de szerintem is jó ötlet a bögre.

[link]

Szerintem egy ilyesminek örülne. Persze nem pont ilyennek mert csak beírtam és kiadta ezt. Nekem tetszik és vmi ilyen stílusút kéne. Persze ez attól is függ, hogy ő mit szeret...

Vagy vegyél neki körömlakkot!körömlakkokat. Ha szokott használni akkor ennek biztos örülne.

2013. dec. 2. 19:24
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Neves bögréről mi a véleményetek?
2013. dec. 2. 19:54
 5/7 Kitti0721 válasza:
Szia! Szerintem nagyon jó ötlet ,de lehet hogy már van neki talán meg kéne tudakolni.
2013. dec. 4. 17:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Van valami hobbija ? Ha esetleg szereti az ékszert akkor valami olyasmit vagy körömlakkot, ha szeret kézműveskedni festéket, rajzeszközök , fonál ,gyöngy, ha szeret olvasni valami könyvet. Vagy ha nem tudod valamilyen bögrét, kulcstartót, hógömböt szaloncukorral vagy valamilyen csokival .
2013. dec. 7. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
A neves bögre az jó ötlet, de én úgy tudom, hogy az drágább...
2013. dec. 7. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!