Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit adjak neki az ünnepekre?

Mit adjak neki az ünnepekre?

Figyelt kérdés
Szeretek egy lányt, ezt ő tudja is, viszont van pasija. Vele alig találkozik, szerintem elhanyagolja...(mármint a pasija őt)Állandóan együtt vagyunk stb. ő is kedvel engem és jelezte is hogy ezt meg ezt fog nekem venni majd az ünnepekre, így már 100% hogy én is fogok neki venni valamit. Azt is tudnotok kell hogy csak barátkozni akart velem, én ezt megértem de az érzéseimnek nem tudok parancsolni. Olyan dolgot szeretnék venni neki, amivel azt sugallom hogy gondolok rá, és törődöm vele. Mit ajánlotok?
2013. dec. 1. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel te ismered, ezért neked kéne tudnod, te ismered a belső poénjaitokat, őt. Valami személyeset ajánlok ami vicces is, személyes is, és 0,1%-ban romantikus is.
2013. dec. 1. 17:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Hmmm jójó persze én ismerem, szerintem a legjobb barátja is én lettem, főleg amiket mesélt azok alapján. Hát majd csak eszembe jut valami frappáns dolog :D vagy épp csak meglátok valamit és akkor fogom tudni hogy ezaz! :D Azért köszi
2013. dec. 1. 18:00
 3/7 dreamaboutyou válasza:

Vegyél neki nyakláncot szerintem annak örülne.

Én a helyében örülnék neki :D

2013. dec. 1. 18:02
 4/7 anonim válasza:
páálinkát!
2013. dec. 1. 18:05
 5/7 A kérdező kommentje:
A nyaklánc nem sok egy kicsit? főleg hogy pasija is van azért.... és olyat akarok amitől nem érzi magát rosszul....remélem érted mit szeretnék :D
2013. dec. 1. 18:09
 6/7 anonim válasza:
Csokit.
2013. dec. 1. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Csokit szerintem is, bármilyen esetben jó :) De semmiképp ne vegyél neki sampont vagy tusfürdőt, mert akkor azt hiszi, hogy büdös :D Valami hobbija? Ha leírnád, többet tudnánk segíteni.
2013. dec. 1. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!