Ezt, hogy lehetne kivitelezni?
Figyelt kérdés
A párommal elég szegényesen élünk, mindössze 20 ezer fortintunk van, mindenkinek ajándékot venni, ráadásul a páromnak elváltak a szülei (mindkét fél új családot alapított) így két oldalra kell ajándékot vásárolunk, az ő részéről. Nekem van egy 10 éves húgom, neki meg egy 18 éves öccse. Tudnátok mondani, olcsó,de hasznos ötleteket, vagy tippeket, hogyan jöjjünk ki így. A legjobb lenne a kreatív ajándék, de az interneten semmi érdemleges nincsen, nekem meg nincs ötletem.2013. nov. 25. 18:08
1/2 anonim válasza:
Ha jól számolom az 8 ember, tehát az 2500 ft fejenként
Ebből azért szerintem sok mindent ki lehet hozni: teacsomagok bögrével, testápolási csomagok, póló, névre szóló törölköző, könyv, táska, nyaklánc vagy karkötő, sapka sál, pohárkészlet, tortatál, illatgyertyaszett...
2/2 anonim válasza:
Én évek óta saját készítésű dolgokat ajándékozo.Pl: házi vegeta,paprikakrém,savanyúság,persze ezekre időben rá kell készülni.Most Nutellát fogok csinálni egy-egy kis üveggel.Recept itt: [link] narancs lekvárt is.A neten sok mindent találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!