Hogyan ünnepljük meg a barátommal hogy fél éve együtt vagyunk?
Figyelt kérdés
Valami ajándék és még valami utazást gondoltam.De pl. mi lehetne? milyen ajándékot lehet fél éves évfordulóra? a barátom 19 éves én 17 vagyok.2013. nov. 18. 19:42
1/3 anonim válasza:
Fél évet minek megünnepelni? Puszi mosolygás max csoki, hogy azért mégis. Az évfordulóra már érdemes meggondolni. Mi az évfordulónkat külföldön töltöttük, de mi huszonévesek vagyunk.
Ha annyira ragaszkodsz ehhez az ünnepléshez, menjetek el együtt valami csendes helyre, vagy kiránduljatok el a Normafához kéz a kézben sétálni. Ne spirázd túl
2/3 anonim válasza:
ha mindenáron meg akarod ünnepelni, csináljatok valamit, amit amúgy ritkán: menjetek el sétálni, üljetek le egy parkban, etessetek kacsát, vagy menjetek el moziba, ilyesmi. egy féléves évforduló nem olyan nagy cucc, majd az egyévesre találjatok ki valami ütőset :)
3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem csak ajándék lesz :)
2013. nov. 20. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!