Jövőhónapban leszünk együtt a barátommal 3 éve! Valamii ötlet aminek nagyon örülne?
20 éves. szinte mindene megvan . Szereti a gumicukrot, a csokikat, a sört..xd bár azt melyik fiú nem?!:D
Rajzos suiba járok ,de mit rajzolhatnék neki?! :/ vagy vmi kézzel készített tárgyra is gondoltam..de semmi sem jut eszembe.:/ Segítsetek légyszives!:)
Csináltass a közös fotóitokból egy nagy titeket ábrázoló képet. Vagyis fotómozaikot, de persze ehhez kell pár kép , meg hogy ne tartson túl nyálasnak a párod :)
Nálunk ez nagy durranás volt az 5. évfordulón :)
szia. Nekunk november elejen lesz a 4 eves, es 21 eves :)
Suss vagy csinaltass valami egyedi tortat, es melle rajtolhatsz is. En szulinapjara rajzoltam tavaly, torta pedig a 2.-on volt, mert sutni nem volt idom. De mindegy, hogy mit adsz, keszitesz, a lenyeg, hogy kettotokrol szoljon, es hogy jol erezzezek magatokat. Sok sikert! :) 18/L
2. látom akkor nem csak nálam volt 'fiatalon' meg a szerelem ilyen sokáig!:) én 15 vagyok..:$
köszi a válaszokat!:) egy közös képes párnára gondoltam meg taán egy könyv.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!