Mit vegyek apukámnak a közelgő karácsonyra?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és fiú. Apukám ebben a hónapban lesz 60 éves, és már ugye nem fiatal. Kevés pénzem is van. Anyukámnak már tudom mit adok. Apukám soha az életében nem ivott alkoholt, szóval az nem lehet, és nem is lenne rá pénz. Mindig nagyon sokat dolgozott a családunkért, és mindent megtett. hobbija sajnos nem nagyon van.. cigarettázik bőségesen.. és anyáknak sincs drága ajándékom és nem szeretném ha valamelyikőjüknek is rosszabbat adnék.. köszönöm!2013. nov. 14. 18:34
1/3 anonim válasza:
Szerintem vegyél neki valami aranyos cigaretta tartót..Az nem lehet olyan drága.:) Vagy vegyél valami kulcstartót, vagy valami pipát :) De nem tudom, igazából könnyebb lett volna, ha leírtad volna a minimum-maximum árat, és hogy amikor éppen nem dolgozik, akkor mit csinál..:)
2/3 A kérdező kommentje:
Hát max 2000ft. és a munkahelyén.. hát.. ezt nem szeretném elmondani, de ott fontos embernek számít
2013. nov. 14. 18:47
3/3 anonim válasza:
Különleges hamutartó, cigaretta tartó, cigaretta töltő egy különleges dohánnyal. Vagy nyakkendő, zokni.... bár ez egy kicsit sablonos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!