Mit gondoltok karácsonyra jo ötlet ez az ajándék? Bővebben lent:D
Figyelt kérdés
szoval nagyszüleimnek szeretnék csináltatni naptárat az unokák képeivel, s nem tudom h lenne jobb h minden honapba rolunk képek ahogy felnőttünk, vagy pedig csak ugy montázsoljak képeket a családrol?2013. okt. 27. 11:48
1/8 anonim válasza:
nekem az tetszene, ahogy felnőttetek biztos meghatódnék :)
2/8 A kérdező kommentje:
ahha :D
2013. okt. 27. 12:27
3/8 anonim válasza:
Úgy legyen, hogy januárban még ilyen kicsik voltatok, aztán szép lassan egyre nagyobbak, és decemberbe már kész felnőttek.
4/8 A kérdező kommentje:
igen igy gondoltam énis :)
2013. okt. 27. 16:20
5/8 anonim válasza:
Jó ötletnek tűnik, főleg karácsonyra.
Elvégre úgyis a szeretet ünnepe. :D
A montázsolt családi kép is jó ötlet (Főleg ha megoldható hogy havi 1-1 kép mindenkiről.), de szerintem a másik variációval jobb az összhatás, én azt csinálnám a helyedben, sőt, két éve én is ezt csináltam. :)
7/8 anonim válasza:
Ez nagyon szuper! :) Biztosan örülni fognak neki! :)
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a véleményeket :D megcsinálom mindenképp, még gőzöm sincs hogyan de meglesz :D a képek már összeállitva :D
2013. okt. 29. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!