Évfordulóra és karácsoyra jó ötlet lesz ez a páromnak?
Figyelt kérdés
Évfordulónk és karácsony között 1 hónap sincs, igy sokat gondoltam. Mivel csak a telefonján tudja tárolni a képeiket, gondoltam készitek egy kis filmet ( kb 3-4 perceset ) zenével és a közös képeinkkel, ezt kiirom dvd-re plusz minden képet ami készült ( pl nyaralni együtt voltunk, strandon, driften stb. ( azokat pedig cd-re irnám ki, meg kapna még egy tortát az évfordulóra. Karácsonyra pedig egy márka melegitő, esetleg márka pulcsi vagy mind kettő, attól függ sajnos hogy hogy lesz pénzem. :( de ha nem tudnám megvenni mind a kettőt akkor kapna még egy övet valamelyik mellé. Erre azért gondoltam mert szeretne márka melegitőt, de nem akar sok pénzt kiadni érte pedig a farmert nem igazán szereti. A pulcsi meg mert nagyon magas, ehez vékony, és hosszú is a karja és mostanában nőtt ki sokat. Az öv meg biztos tetszene neki mindig felveszi a farmerokhoz. Ezek jó ötletek erre a két alkalomra? És tudnátok adni receptet a sütihez? Meg ezzel picit bajban vagyok mert távkapcsolat és 2 órát vonatozok plusz elém jön egyből kiszurja.. hogy oldjam meg?2013. okt. 6. 18:06
1/1 anonim válasza:
Szia! :)
Szerintem csináld meg a képes, videós dolgot, biztos nagyon fog örülni és vegyél egy melegítőt, a márkás melegítőkben mindig együtt van a felső és az alsó, nem kell még külön pulcsit is venned, ez így bőven elég lesz! Szerintem csinálj egy elefánt könnycsepp süteményt, ez a kedvenc süteményem és bár nem torta alakja van én még mindig szám formájában rendezem el, attól függően, hogy hány éves az illető, szállítani is könnyen lehet! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!