Valami ötlet, hgy milyen ajándékot kérjek?
Figyelt kérdés
A családomban ajándékozás előtt egy kis papírra leírjuk milyen ajándékot szeretnénk. Nekem ötletem sincs mit szeretnék. 17 éves lány vagyok, szerintem egy picikét fiús (de nem járok fiús ruhákban, nincs rövid hajam, nem focizok, csak nem nyávogok, és nem pucsítok a tükörben kacsaszájjal, stb. szóval csak nagyon picit fiús!) Szeretek szórakozni és hülyéskedni, szeretem a vicces, humoros cuccokat. (pl nagyon jók vannak a bigyoshop.hun, de biztos hogy nem fogják megvenni nekem mert spúrok, és nem akarnak olyan sok pénzt költeni egy vacakra...) De valami király dolog is jöhetne... amit talán még a gimiben is használhatnék (nem iskolai cuccokra gondoltam vagy ilyesmikre) Vagy talán valami mást...? nem tudom...valami ötletetek van??? vagy ti mit sorolnátok fel a papíron?2013. aug. 25. 15:51
1/4 anonim válasza:
Én is most leszek 17 és én is pont úgy vagyok "fiús", ahogy te :)
Hát igazából tőlem nem igazán szokták megkérdezni, hogy mit szeretnék, de mondjuk ha meg fogják, akkor BIGYOSHOPPPPPP :)
3/4 A kérdező kommentje:
hoppá. elfelejtettem volna leírni??? mindegy... igen, karácsonyi ajándékozásról van szó...bocsi :P
2013. aug. 25. 19:45
4/4 anonim válasza:
Kérj könyvet, a könyv mindenre megoldás ;) (amúgy amit leírsz nem fiús hanem normális)
Amúgy én most egy mp3 lejátszóra vágyom, valami pici- csiptetősre mert a telefonom túl nagy ahhoz,hogy mászkálás közben zenét hallgassak, vagy egyáltalán elférjen a zsebemben.
De a ruha is praktikus, azt oda veszed fel ahova csak akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!