Milyen ajándékot vegyek a matek tanáromnak?
Figyelt kérdés
Magán tanárom volt 2 évig, és neki köszönhetem, hogy felkészített az emelt matek érettségire.
A könyv már nagyon elcsépelt dolog. Ráadásul sok-sok könyve van. És még azt is el kell mondanom, hogy én is kaptam tőle kis apróságokat Karácsonyra (képalbum, mivel fotózok), meg születésnapomra (műzlis tál meg egy tányér), meg érettségire (toll, csoki, kis plüss).
Szereti az édességet, de valami maradandót akarok neki venni, csak nincs ötletem.
Van valakinek valami használható ötlete?
2013. júl. 4. 12:46
1/6 anonim válasza:
csináltass neki matekkal kapcsolatos pólót. :) legyen tele egyenlettel meg hasonlók...vagy csináltathatsz bögrét...
3/6 anonim válasza:
Én képleteket gravíroztatnék egy üveg italra. Vagy egy vázára ilyen egyenleteket, mértani ábrákat.
4/6 A kérdező kommentje:
Jah, amúgy a tanárom egy idősebb nő.
2013. júl. 4. 18:31
6/6 Claww válasza:
Én a te helyedben vennék neki egy csokor virágot,egy kis csokit mellé és mondjuk egy bögrét amin az én képem lenne. És a bögrére a képet vagy ugy csinálnám meg hogy egy táblára felirnám hogy : Köszönöm a sok segitséget bla bla bla és akkor azt tartanám és ugy fényképeznének le , vagy pedig egy sima kép alá amin én vagyok odairni a szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!