Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ti venni vagy készíteni...

Ti venni vagy készíteni szoktátok az ajándékot amit adtok?

Figyelt kérdés

Elsősorban szülőknek/nagyszülőknek szánt ajándékokra gondolok.

Írjatok légyszíves kort is.

2013. jún. 2. 22:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Inkább veszem, de szoktam azt hogy egy ajándékot személyessé teszek. Kicsit megtuningolom. Vagy üvegfestékkel festek rá valami szépet, vagy ha egy fadobozt veszek például akkor a belsejét kibélelem, vagy a tetejére belefaragok egy bizonyos feliratot.

A barátomnak egyszer vettem egy digitális képkeretet amibe a közös fotónkat raktam első sorba vele, de az oldalát a keret műanyag burkolatát kiegészítettem azzal hogy az egyik felére az ő neve került, akkor aljára hogy kitől kaptam és a másik oldalára hogy milyen alkalomból.

Ezt úgy csináltam hogy kinyomtattam a betűket, kivágtam lemaszkoltam és festékjavító filccel festettem e a feliratot. A bátyám szét szedte a keretet hogy ne tegyen károsodást a festék a lényeges részen aztán összerakta.

Vásárolt dolog, de még is kézzel csinált egyedi.

A barátomat nagyon megleptem ezzel. Én ilyen különc vagyok :)

2013. jún. 2. 23:46
 2/2 anonim válasza:
Ha szülőknek/nagyszülőknek adod akkor én valóban én készítem mert látszik, hogy annak jobban örülnek! 13/F
2013. jún. 19. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!