Egy eve vagyunk egyutt szeretnem meglepni de nem tudom mivel?
Figyelt kérdés
azt kijelentette hogy ekszert nem akar. :-\ valami segitseget kerek. 17/L2013. máj. 28. 16:18
1/5 anonim válasza:
esetleg valami kis kézműves cucc? mondjuk saját készítésű kulcstartó, mobilfityegő bármiről, amit szeret. süthető gyurmából egész gyorsan el lehet készíteni őket, és nekem eddig mindig működött.
2/5 anonim válasza:
Én már csak azért is ékszert adnék, ne hogy már megmondja mit adhatok neki, és mit nem..
3/5 Kései Sirató válasza:
Vehetsz pl. könyvet, pólót, neves bögrét, parfümöt, CD-t, csokit, fényképezőgépet, stb.
4/5 anonim válasza:
ha focidrukker akkor valamilyen csapat amit szeret annak a kulcstartóját , sálját vagy akármi, ha horgászni szeret akkor valami csalit vagy mit tudom én, ha számítógép zseni és szeret játszani akkor valamilyen játékot . a te pasid csak tudod hogy mit szeret csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!