Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Egy barátomat szeretném...

Egy barátomat szeretném meglepni. De hogyan?

Figyelt kérdés
Szóval, szeretnék neki venni egy díszdobozos italt, viszont ezt postai úton juttatnám el hozzá. Hogyan oldjam meg a csomagolását, és egyáltalán mibe kellene? A doboza is az a vékonyabb fajta kartonból van, szóval azt szeretném, ha épségben kapná meg. És még annyit, hogy mennyit kellene fizetnem ezért a postán? Tudom eléggé bugyuta a kérdésem, de még soha nem adtam fel semmit.
2012. jún. 18. 11:39
 1/5 anonim válasza:

Sajnos a postán lopnak. Egy alkohol tuti eltűnne. Amúgy meg drága lenne nagyon.

Futárszolgálatokra keres rá a google-n, az sem olcsó, d legalább odaér.

2012. jún. 18. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Amit az előző írt. Futárszolgálat.
2012. jún. 18. 11:49
 3/5 anonim válasza:
sztem 2 luxus kurv.át küldj neki akik ugy le torkozzak hogy a lepedőt is felszivják a seggén keresztul
2012. jún. 18. 11:56
 4/5 anonim válasza:
tényleg ne postán keresztül juttasd el a barátodnak mert megeshet hogy ellopják a postások. hidd el tudom mert egy barátom postán dolgozik és mivel ő mindig tanácsokkal látja el a barátait(hogy mit hogyan adjanak fel) ezért mondom hogy lehet hogy elsőbbségivel kéne feladnod.
2012. jún. 18. 23:53
 5/5 A kérdező kommentje:
igen, gondoltam, hogy lehetnek ilyen lopási ügyek sajnos... de én úgy gondoltam, h eleve itthon becsomagolom és úgy viszem a postára feladni. ott csak nem bontják fel és megnézik, h mit adtam fel, vagy igen? Megnéztem most neten, és ha elsőbbségivel adom fel akkor olyan 850 ft, azt még kíbírom, de remélem ezzel oda is fog jutni akinek ezt szánom.
2012. jún. 19. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!