Mit vegyek neki, ha meg szeretném köszönni?
Figyelt kérdés
Elhagytam a személyimet, de egy lány megtalálta hála istennek. Totál idegen, nem ismerem, de valamivel csak meghálálom már neki, ne legyek paraszt. Egyetemista, szóval életkora miatt egy jobb bor is szóba jöhetne vagy más hasonló, bár egy tök idegen embernél alkohol necces. Vagy csak valami csoki?
Ti mit vennétek :D
2013. febr. 20. 16:07
1/4 anonim válasza:
Szerintem a bor jó ötlet, meg egy csoki mellé. Vagy egy szolidabb ajándékkosár. Rád bízom :D
2/4 A kérdező kommentje:
borral az a gáz, hogy nem tudom mit szeret? Édes vagy száraz, nagyon nem mindegy :P
2013. febr. 20. 16:40
3/4 anonim válasza:
a csokival szerintem nem lőhetsz mellé:) egy olyan nagyobbacska milkát, esetleg 1 üveg nutellát:D piros masnival átkötve:)
esetleg 1 szép kis cserepes virág?
meghívni ebédelni?:)
ha szép a lány és be is jön neked akkor meg hajts is rá:):D
amúgy az ajándék kosár se rossz ötlet! álitsd ösze te:) 1 kis csoki, bögre, kávé, körömlakk, tea ilyesmik:D
4/4 anonim válasza:
Csoki jó. Ha olyan helyen találkoztok, ahol van a közelben egy kávézó, hívd meg egy sütire, egy kávéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!