Mit vegyek a barátomnak félévre?
Figyelt kérdés
most leszünk együtt féléve és szeretném meglepni valamivel, de egyszerűen ötletem sincs mivel :/2013. jan. 1. 16:55
1/5 anonim válasza:
Nemtom ilyenkor szokás e ajándékozni... Ha cigizik, akkor valami öngyújtót esetleg gravíroztasd neki bele a neved, meg az övét, ha nem akkor szeirntem egy plüsst vagy neves bögrét, esetleg bögrét is gravíroztathatod
2/5 anonim válasza:
Figyeld meg mit szeret és úgy válassz neki ajándékot!Nem kell túl nagy, csak szívből jöjjön.Akár kézzel készített is lehet.De mindenképpen férfias ajándék legyen.
3/5 A kérdező kommentje:
kapott karácsonyra egy plüsst meg egy bögrét ilyen szívecskéset szóval az kilőve.
hol lehet kapni olyan gyújtót amire lehet gravíroztatni és újratölthetős szóval értitek ha kifogy ne kidobja hanem újra tölti ?!
2013. jan. 1. 20:34
4/5 anonim válasza:
FogLMAM SINCS, EZT OLYAN HELYEN KELLENE MEGKÉRDEZNI, AHOL GRAVÍROZNAK ÉS ESETLEG OTT LEHET IS KAPNI ÖNGYÚJTÓT
5/5 anonim válasza:
hopáá véletlenül bekapcsoltam a caps lockot, bocsi érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!