15 éves fiúnak ajándékötlet?
Figyelt kérdés
Különösebb hobbija sajnos nincs, teljesen ötlettelen vagyok, de pénzt nem akarok adni. Segítenétek?2012. szept. 6. 14:12
1/7 anonim válasza:
számitógépes játék,ruhadarab,parfüm,tisztálkodási eszközök,CD,DVD,jegy a kedvenc koncertjére...
3/7 anonim válasza:
pc játék, belépő valami érdekes helyre, mozizás, könyv, cd, dvd, filmnézés közösen, bármi, nem muszáj, hogy sok pénzbe kerüljön, én annak is örülnék, ha én a fiúval pl együtt tölthetnénk egy teljes napig, és filmeznénk este, elmennénk valahová, stb ;)
4/7 anonim válasza:
Ja és amúgy a 2-es válaszoló nem normális.
5/7 A kérdező kommentje:
A 4-kel abszolút egyetértek (a 2-ról:D). Sógorom fia, aki nem él velük, ritkán találkozunk, szóval a közös program kilőve. Nem tudom, milyen PC-játékai vannak, nem is nagyon gépezik állítólag. Biciklizik sokat, de ahhoz mindene megvan. Azért köszi az eddigi ötleteket!
2012. szept. 6. 15:36
6/7 anonim válasza:
parfüm, valami jó dvd, ha szeret olvasni valami jó könyv, vagy suliba írószerek, vagy valami olyan könyv amibe bicikli trükkök vannak, vagy ilyesmi..:)
7/7 anonim válasza:
A 2. válaszolónak hiánya van. Szerintem magáról beszélt. De senki nem arra kíváncsi mi kell neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!