27 hós fiúnak ajándékötlet kb 3-4 ezer Ft értékben?
Autók meg dínók érdeklik, van millió ilyesmije. Duplo-zni is szeret, de az is van sok, mással nem nagyon foglalkozik (figurás ruhái, ágyneműje is van már, manuális cuccok gyurma/festék ilyenek is).
Lövésem sincs, mit kapjon :S
Duplóból vannak tematikus dobozok: ilyen-olyan munkagépek, farm, állatok stb., ez azért jó, mert hozzá tudja építeni a meglévőkhöz.
Nálunk nagyon menő most a Bogyó és Babóca Évszakos Könyv, az is ilyen árban van.
Autóból sem lehet sose elég, főleg, ha szirénázik, villog, vagy lendkerekes:)
A fiam pont ennyi idős, nemrég kapott egy szájharmonikát, és imádja fújni. De ilyesmit csak akkor vegyél, ha nem mész vele a szülők agyára!
Én kisfiamnak most lesz a 2. szülinapja, amit most nagyon szeret itthon:
és nem is drága.
AMiket kap szülinapjra: óriás dömper, bábszínház paraván, mentő, tűzoltóautó, repülő (ezekből vannak egész olcsók, így sokat lehet venni), fa vonatszettet (tescoba vettem, 100 darabos, nagyon sok minden van hozzá, és 5000ft)nálunk a kisvakond a menő, kap plüsst, puzzlet, perselyt, könyvet és a hiányzó dvd-t.
Ami szerintem még nyerő, az a buborékfújó,és ebből is van rengetek, a fiam imádja őket :-)
buborekfújó kard (kard, ki lehet huzni, es ha lengeti, oriasi buborekfalkák jönnek ki belole). a sarkany centerben 500 ft-ert vettem, de a boltban a "buborek professzor fele", minimaxon hirdetett verzioja kb ennyi lehet.
nalunk a figuras ruha, agynemu annyira nem jott be, ellentetben a figuras alsogatyaval. azokat imadja. (persze valszeg ez szemelytol fugg, csak mondtam :)
2 evesen kezdodott a fiamnal a szerepjatek korszak, a doktoros keszlet,a barkacsfelszereles, a konyhakeszlet, stb agyonhasznaltak. (meg most is, pedig 3 elmult)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!