Egy parfüm jó ajándék lenne 13 éves kislánynak?
Figyelt kérdés
dec. 5. 18:30
1/11 anonim válasza:
Nem. Te pasi vagy? Szép neszesszer (már elkezdett menstruálni, lassan sminkel is majd) jobb ötlet. Vagy kozmetikum. Hidratáló arckrém vagy tiniknkek arcápoló szett (arclemosó, tonizáló)
2/11 A kérdező kommentje:
Igen. Az unokabátyja vagyok.
Miért nem jó a parfüm? És amiket ajánlottál hol találom?
dec. 5. 19:37
3/11 anonim válasza:
Parfüm nagyon problémás. Egyébként is minit illik ajándékozni.
Attól függ mennyi a kereted. Bármelyik bevásárlóközpontba ha bemész segítenek kozmetikum boltokban. Pl. yves rocher.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
dec. 5. 20:10
5/11 anonim válasza:
Szerintem ajándékkártya a legjobb. Azt vesz magának amit szeretne
6/11 Mendy98 válasza:
Én örültem annyi idősen a parfümnek, ha téneg jó illata volt. A neszeszernek, meg az ajándékkártyának viszont egyáltalán nem.
7/11 anonim válasza:
Jó! Én is örültem neki. Neszesszerre nem volt szükségem. Ha már van/volt parfümje, akkor az anyukája biztos tudja, mit szeret.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor maradok a parfümnél.
dec. 5. 22:09
9/11 anonim válasza:
A parfüm csak akkor jó ajándék ha tudod milyen illatot szeret mert ha nem tudod akkor nagyon mellé tudsz nyúlni. Szerintem is inkább ajándék utalvány drogériába és ki tudja választani azt amit saját maga szeretne.
10/11 anonim válasza:
14 éves lányom 2 éve kap karácsonykor parfümöt, imádja, most is lesz neki a fa alatt. Szerintem jó ötlet. A Police parfümök nagyon jók, azokat pl szeretik a tinik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!