Egy 13 èves fiúnak kène ajándékot vennem aki egész nap játszik a számítógépén?
Figyelt kérdés
dec. 2. 19:45
11/15 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg. Még mindig egyszerűbb mintha egy hónapig ezen gondolkodsz majd végül valami olyat adsz aminek nem is örül.
12/15 anonim válasza:
Én megkérdezném a szüleit. Talán abban is tudnak segíteni, hogy mivel lehet kicsit elcsalni a gép elől. Valami élmény jó lenne, ahova együtt tudtok elmenni.
13/15 anonim válasza:
Szintén 13éves fiúnak és számítógép "függőnek" mi idén ajándék utalványt veszünk egy ruhás boltba ahol tudom hogy szokott vásárolni.
14/15 Paczalos István válasza:
szerintem a legjobb ajándék, ha odamész a gépéhez, és egy házilag összerakott EMP generátorral csettintessz a gépház elején, mikor a gép be van kapcsolva. Utána már egy abakusznak is örülni fog, mert azt nem öli meg az EMP
15/15 Silent Öcsi válasza:
Tuti, hogy nem csak a géppel játszik…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!