Hol tudok rászorulóknak ajándékot leadni?
Figyelt kérdés
Idén szortíroztam a képregényeimet és összegyűlt egy stóc olyan képregény ami ugyan tökéletes állapotú, de nekem már nem kell. Úgy döntöttem, hogy ezeket nem eladom, hanem olyannak adom aki nem engedheti meg magának. Úgyis itt a karácsony, gondoltam nem is lesz nehéz dolgom.
De egyelőre még nem találtam ilyen helyet. Tudtok segíteni?
nov. 17. 12:24
1/5 anonim válasza:
Adományboltokban például, mint amilyen a Cseriti.
3/5 anonim válasza:
Adománybolt az ami eddig jó ötlet lehet. Mert olyanok veszik meg akik érdeklődnek a képregények iránt, a pénz jó részét, meg rászorulóknak vagy alapítványoknak adják. Amúgy meg nem nagyon tudom elképzelni, hogy kik lehetnek azok a nélkülözők, akik képregényekre szorulnának?
4/5 A kérdező kommentje:
Ezt már mástól is megkaptam és nem értem, hogy miért merül fel...
Vannak olyanok akik örülnek ha kaja kerül az asztalra meg ha ki tudják fizetni a rezsit. Ők nem fognak tudni képregényt venni a gyereknek. Az ilyen családokban élő gyerekeknek jó lehet egy ilyen ajándék..
Ennyire egyszerű. Ez pont olyan mint mikor valaki játékot adományoz.
nov. 18. 06:12
5/5 anonim válasza:
Én máshogy látom, mert a képregényeket nem olyan sok gyerek értékeli mint bármilyen játékot, és ez leginkább nem az ő hibájuk. De nekem teljesen mindegy, próbáld valahogy elajándékozni őket. Nekem egy csomó felesleges könyvem van, de nem hiszem hogy valakit is érdekelnének ajándékba sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!