Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyszerű, vékony, fast fashion...

Egyszerű, vékony, fast fashion felsőket már nem igazán érdemes árulni? Hol tudnám rászorulóknak adni?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 10 évben rengeteg ruhát vettem. Hordtam is őket, de nem sokat. Szép állapotban vannak, csak nem nagy szám egyik sem. Egyszínű, csíkos hosszúujjas felsők. Van vagy 40db amit már nem hordok, csak a helyet foglalják. Hol tudnék megválni tőlük? Vagy esetleg csomagokban eladni őket 10db-ot mondjuk 1-2 ezerért?
jún. 1. 00:15
 1/1 anonim ***** válasza:
A csomag eladás is jó, viszont az még jobb, ha van lehetőséged rászorulóknak adni. Ez mondjuk attól is függ, hogy merre laksz. A helyedben egyedül a kirakott konténereket kerülném(már láttam ahogy kisebbségiek berakták a gyereket aki dobálta ki nekik a ruhákat és válogatás nélkül rakták a kocsiba, tehát nem azt nézték, hogy nekik esetleg szükségük van valamire hanem mindent vittek)
jún. 1. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!