Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babaruhákat hová érdemes...

Babaruhákat hová érdemes adományozni, hogy biztosan megkapják a rászorulók?

Figyelt kérdés
Esetleg pelenkát, cumisüveget, ilyesmit?
2010. dec. 2. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Én a védőnőmnek adtam oda, aki odaadta azoknak az anyukáknak akiknek szüksége van rá. Sok családhoz, babához jár és tudja, hogy hol mire van szüks.
2010. dec. 2. 16:13
 2/10 anonim ***** válasza:

egyes védőnőknél is le lehet adni, és ők továbbítják. ha nálatok nincs ilyen, akkor is én tőle kérdezném meg.

vagy Máltaiak?

(ha nem veszed tolakodásnak, én ismerek egy rászoruló családot -unokatesóm-, akik februárra várják a babájukat. kis falujukban gyakorlatilag nincs munkalehetőség; gimbászásból, alkalmi munkákból élnek.)

2010. dec. 2. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia, én a "cipősdoboz" akcióban adok egy cipősdoboznyi babaholmit. Biztosan hallotál róla tv, rádió, vagy rá tudsz keresni a neten.

Tavaly is adtam, idén is fogok és csak remélem, hogy oda kerül ahol szükség is van rá!

2010. dec. 2. 16:26
 4/10 A kérdező kommentje:

A cipősdobozba mehet ruha is? Mert a listájukon játékokat meg hasonlókat írnak.

Én is nagyon remélem, mert tényleg segíteni szeretnék valakin, olyanon, aki rászorul.

2010. dec. 2. 16:44
 5/10 anonim ***** válasza:

www.ad6kap6.hu

Itt is megnézheted kell e valakinek.

2010. dec. 2. 17:02
 6/10 anonim ***** válasza:

A cipősdobozba én még tavaly a fél éves fiam eléggé új ruháit raktam(úgy emlékszem body-kat és egy plüss kardigánt) + új cumi és egy játék amiből kettőt kapott.

Remélem valaki örült neki, egyébként én nem is olvastam, hogy ruhát nem lehet. Azt tudom, hogy rá kellett írni a dobozra, hogy mennyi idősnek szánom és kisfiúnak vagy kislánynak.

2010. dec. 2. 18:06
 7/10 anonim ***** válasza:
www.ciposdoboz.hu Itt megtalálsz mindent!
2010. dec. 2. 18:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen köszönöm, már megtaláltam, és már vittem is le dobozt.

A ruha azért nincs odaírva, mert tizenéves gyerekeknél már elég változó a méret, de babáknál még lehet ruhát is. 0+-ot írtam rá. Remélem örömet szerzek vele. Overált, sapkákat, bodykat, nadrágot tettem bele.

2010. dec. 2. 21:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Az a cserés oldal nagyon gáz! Nekem nem tetszik. Fura... Először azt hittem, h van aki elajándékozna, van aki meg szívesen fogadná az ajándékot, és fordítva. De ez egyáltalán nem erről szól..
2010. dec. 2. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Látom, hogy már elég régi a kérdésed, de gondoltam teszek egy próbát! Lennének még esetleg babaholmiid, melyeket szívesen odaadnál? Én nagyon szívesen elfogadnék bármit, mert még semmink nincs a babánknak, de azt még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány. Valami csoda folytán.... esetleg lenne még valamid, amit felajánlanál?
2017. ápr. 29. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!