Babaruhákat hová érdemes adományozni, hogy biztosan megkapják a rászorulók?
egyes védőnőknél is le lehet adni, és ők továbbítják. ha nálatok nincs ilyen, akkor is én tőle kérdezném meg.
vagy Máltaiak?
(ha nem veszed tolakodásnak, én ismerek egy rászoruló családot -unokatesóm-, akik februárra várják a babájukat. kis falujukban gyakorlatilag nincs munkalehetőség; gimbászásból, alkalmi munkákból élnek.)
Szia, én a "cipősdoboz" akcióban adok egy cipősdoboznyi babaholmit. Biztosan hallotál róla tv, rádió, vagy rá tudsz keresni a neten.
Tavaly is adtam, idén is fogok és csak remélem, hogy oda kerül ahol szükség is van rá!
A cipősdobozba mehet ruha is? Mert a listájukon játékokat meg hasonlókat írnak.
Én is nagyon remélem, mert tényleg segíteni szeretnék valakin, olyanon, aki rászorul.
www.ad6kap6.hu
Itt is megnézheted kell e valakinek.
A cipősdobozba én még tavaly a fél éves fiam eléggé új ruháit raktam(úgy emlékszem body-kat és egy plüss kardigánt) + új cumi és egy játék amiből kettőt kapott.
Remélem valaki örült neki, egyébként én nem is olvastam, hogy ruhát nem lehet. Azt tudom, hogy rá kellett írni a dobozra, hogy mennyi idősnek szánom és kisfiúnak vagy kislánynak.
Igen köszönöm, már megtaláltam, és már vittem is le dobozt.
A ruha azért nincs odaírva, mert tizenéves gyerekeknél már elég változó a méret, de babáknál még lehet ruhát is. 0+-ot írtam rá. Remélem örömet szerzek vele. Overált, sapkákat, bodykat, nadrágot tettem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!