Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Játszottatok ezzel a játékkal?

Játszottatok ezzel a játékkal?

Figyelt kérdés
A párom említette még régebben, hogy nagyon szeretne egy játékot. Nagyon sokat játszott vele gyerekkorában, de nem tudja, hogy hívják és nem talált ilyet sehol. A magyarázata alapján egy repülőről van szó ami valahogy magától felszáll, vagy valami ilyesmi. Nem elemee működik, talán műanyag, kb. 10-12 éve volt népszerű...

okt. 25. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
A repülő tündérke ugrott be, az volt népszerű akkoriban
okt. 25. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a hungarocell repülők jutottak eszembe, de azok se maguktól szállnak fel. Vagy azok a propeller szerű, műanyag korongok, amiket egy kis gyorskőtözőhöz hasonló dologgal kellett "felhúzni".

Azért valami részletet próbálj kideríteni.

okt. 26. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Ilyenre gondolsz?

[link]

[link]

😆

okt. 27. 19:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem a repülő babára gondolok, de azért köszönöm. Ezek elméletileg kis repülőgépek voltak...
okt. 29. 22:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Megtudtam még valamit. Elméletileg egy vastag gumi futott benne amit meg kellett tekerni (meg volt adva hányszor) és aztán beindult a propeller és tett egy kört a repülő.
okt. 31. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag is nagy hagyománya van az ilyen típusú játékoknak:

[link]

[link]

okt. 31. 17:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon hálás vagyok!
okt. 31. 21:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudnék jó áron megbízhatóan rendelni?
nov. 7. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!