Kolléganőnek ajándék?
Szóval nálunk az a szokás, hogy szülinapra, névnapra ajándékozunk, ilyenkor nevet húzunk, és 1 ember szerzi be az ajándékot.
Most én vagyok a soros, viszont nem dolgozom itt olyan régóta, tehát még nem ismerem olyan jól a kollégákat.
Egy olyan személynek kell ajándékot vennem, aki nos, elég negatív. Arra gondoltam megveszem neki a "365 boldog nap - Minden napra egy vidám gondolat" kis lapozgatós könyvet, de sehol nem lehet kapni... Másik kolléga szerint olyasmit kéne vennem, ami bevonzza a szerencsét, vagy ilyen kis pozitív. Tanácstalan vagyok. Adnátok tippeket?
Vettem már egy relaxáló arcmaszkot egyébként és egy védelmező karkötőt rendeltem, ami szerencsét hoz és elűzi a betegségeket. De szeretnék még mellé valamit. Kaparós sorsjegyre gondoltam még. Szerintetek?
Kérdezd meg a többieket, akik régóta ott vannak és ismerik.
Szerintem ez a könyv ultra ciki. Erős durva célzás.
Más tulajdonsága/hobbija nincs? Muszáj szegénynek nyilvánosan is az orra alá dörgölni ezt? Lehet nem jókedvében negatáv...
Miért nem adtok könyvutalványt vagy mozijegyet vagy egyéb semleges dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!