Fiúk ti örülnétek ilyen ajándéknak? (Lányok szerintetek jó ötlet?)
Sziasztok!
Barátomnak hamarosan jön a 23. szülinapja.
Egy olyan ajándékon gondolkodom, hogy csinálok neki egy személyre szabott párnát, párnahuzatot.
valami ilyesmit:
Azon gondolkodom hogy ilyen "szerelmes levél" félét írnék rá, hogyha külön alszunk akkor is ott legyek vele.
Fiúk szerintetek mennyire lenne cringe egy ilyen? Örülnétek neki? Vagy milyen feliratot tudnátok elképzelni a párnán/párnahuzaton?
Lányok ti mit gondoltok?
Bármilyen másik hasonló személyreszóló ötletet is szívesen mehallgatok:)
Előre is köszi mindenkinek!
Nekem soha nem jöttek be az ilyen dolgok, nőként kapni sem szeretek ilyesmit. Egyszer kaptam egy nagyobb szív alakú párnát, kb ez volt a legnyálasabb ajándék, de ez még elment, meg baromi kényelmes volt aludni rajta.
De vannak fiúk, akik szeretnek cukimuki dolgokat kapni a barátnőjüktől, neked kell ismerned, hogy vevő-e az ilyesmire, ha igen, akkor alapvetően jópofa ötlet.
Nem ismerek olyan férfit, akinek magától lenne díszpárnája, nem pedig a barátnője/anyja hurcolta őket hozzá. Ebből kiindulva a férfiaknak nem kell díszpárna :D
Mi a férjemmel vacsorázni megyünk a születésnapján, giccset, díszt sosem veszek neki. Idén vásárlási utalványt kap, mert a hobbijához akar venni dolgokat.
Köszi az őszinte válaszokat:)
Persze a fő ajándék egy közös élmény lenne, ezt csak úgy mellékesnek gondoltam de belátom ez tényleg too much ugyhogy inkább valami visszafogottabbat fogok:D
13 évesen inkább. 23 évesen annyira nem.
Viszont nagyon örülnék egy igazi szerelmeslevélnek, párna nélkül.
Nőként írom: NE! A férfiak nem ilyen nyálas dolgokra vágynak, mint díszpárna és társai (én egyszer kaptam, nem, kösz).
Ajándékozz élményt, közös kirándulás, koncert, színház, a hobbijához valamit, csak ne egy párnát vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!