14-15 éves lánynak ajándék?
Szempillaspriál, pirosító, szájfény vagy esetleg sminkecset, vagy beauty blender ha használ korrektort vagy alapozót (azt nem tudom szoktak-e ebben a korban).
Stílusához illő fülbevaló, én annak mindig örülök, ha kapok valakitől :)
Esetleg hajpánt, vagy nagyobb hajcsat vagy hajba illő dísz. Ilyeneket még fodrászkellékesnél is tudsz venni.
Körömlakk, ha festi a körmét.
Esetleg valami cuki mamusz ottonra, hozzá illő pulcsi.
Nem tudom az arcápolás most mennyire foglalkoztatja, de ebbe az irányba is elmehetsz. (Persze csak olyan dolgokat vegyél neki amiket ő is használ)
Plusz mellé fürdőbomba és ilyen apróságok, pl egy aranyos képkeret egy neki sokat jelentő képpel.
Én személy szerint több ilyen apróságnak jobban tudok örülni mint egy nagy ajándéknak :)
arcmaszk, illatgyertya, fürdősó/bomba, esetleg körömerősítő/szempillanövesztő szérum, hajvasaló/sütővas/kreppelő (ha nem baj, hogy nagyobb összeg, illetve ha szeret a hajával foglalkozni), mindenféle ékszer (pl. nyaklánc a nevével vagy a kezdőbetűjével rajta, vagy akármi szép medállal, amiről úgy gondolod hogy megy az öltözködéséhez), kézkrémek, aranyos (általában ilyen korban nagyobb, a puhább, de nem szőrös) plüssök, díszek, díszlámpák/ led fények, kulcstartók, bögrék a nevükkel vagy valami rájuk jellemző tulajdonsággal (pl. vannak olyan bögrék, amikre az van ráírva, hogy ‘legnagyobb állatbarát’ vagy ‘legjobb barátnő/leánygyermek/tesó/unokatesó’), cuki jegyzetfüzetek, képkeret (akár képek nélkül), vagy ha van kedvenc énekese/bandája akkor róluk egy poszter mondjuk, szőrös párnák, hajkiegészítők.
Majd még írok, ha több minden eszekbe jut <3
Dildo, szilikonos műf..
Legyen lehetősége megismerni magát!
Essence márkát amúgy is ajánlottam volna, szóval az pluszpont hogy magad is említetted
Egyéb:
És akkor ezek berakva valami szép sminktartó táskába
Egy barátnőm most kapott ajándékba egy ilyen csomagot, és nagyon örült neki, úgyhogy szerintem ne foglalkozz azzal, hogy magának is meg tudná-e venni ezeket, örülni fog neki, hidd el
Max beraksz mellé még valami személyesebb dolgot is
Parfümből az ariana grande féléket tudnám ajánlani, ha mindenképp akarsz venni, de a helyedben inkább nem próbálkoznék ezzel
De amit a hármas említett (füzet, arcmaszk, körömerősítő, ékszerdoboz) is nagyon jók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!