Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 14-15 éves lánynak ajándék?

14-15 éves lánynak ajándék?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 14-15 éves lánynak ajándék. Necces vásárolni. Ne legyen egy vagyon. De örüljön neki. Pl: essence smink azt imádja vagy parfüm valami ilyesmi. Viszont nem csak ezt szeretnek venni. Viszont ne legyen annyira olyan dolog amit úgy simán megvesz saját maga hétköznap. Kérlek bármi eszetekbe jut segítsetek. Szeret sminkelni imádja a szép dolgokat. Nagyon stílusos egy lány. Ezért nehéz dönteni minek örülne. Tényleg bármi ami csak eszetekbe jut írjátok le. Segítsünk egymasnak!!!

2023. dec. 14. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szempillaspriál, pirosító, szájfény vagy esetleg sminkecset, vagy beauty blender ha használ korrektort vagy alapozót (azt nem tudom szoktak-e ebben a korban).

Stílusához illő fülbevaló, én annak mindig örülök, ha kapok valakitől :)

Esetleg hajpánt, vagy nagyobb hajcsat vagy hajba illő dísz. Ilyeneket még fodrászkellékesnél is tudsz venni.

Körömlakk, ha festi a körmét.

Esetleg valami cuki mamusz ottonra, hozzá illő pulcsi.

Nem tudom az arcápolás most mennyire foglalkoztatja, de ebbe az irányba is elmehetsz. (Persze csak olyan dolgokat vegyél neki amiket ő is használ)

Plusz mellé fürdőbomba és ilyen apróságok, pl egy aranyos képkeret egy neki sokat jelentő képpel.

Én személy szerint több ilyen apróságnak jobban tudok örülni mint egy nagy ajándéknak :)

2023. dec. 14. 19:47
 2/7 anonim válasza:
70%
Én amúgy sminkes lámpát vennék neki, vagy sminktartót. Ilyesmit.
2023. dec. 15. 05:08
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

arcmaszk, illatgyertya, fürdősó/bomba, esetleg körömerősítő/szempillanövesztő szérum, hajvasaló/sütővas/kreppelő (ha nem baj, hogy nagyobb összeg, illetve ha szeret a hajával foglalkozni), mindenféle ékszer (pl. nyaklánc a nevével vagy a kezdőbetűjével rajta, vagy akármi szép medállal, amiről úgy gondolod hogy megy az öltözködéséhez), kézkrémek, aranyos (általában ilyen korban nagyobb, a puhább, de nem szőrös) plüssök, díszek, díszlámpák/ led fények, kulcstartók, bögrék a nevükkel vagy valami rájuk jellemző tulajdonsággal (pl. vannak olyan bögrék, amikre az van ráírva, hogy ‘legnagyobb állatbarát’ vagy ‘legjobb barátnő/leánygyermek/tesó/unokatesó’), cuki jegyzetfüzetek, képkeret (akár képek nélkül), vagy ha van kedvenc énekese/bandája akkor róluk egy poszter mondjuk, szőrös párnák, hajkiegészítők.

Majd még írok, ha több minden eszekbe jut <3

2023. dec. 15. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, talán ékszerdoboz is, ha hord ékszereket, vagy vehetsz neki a már említett nyaklánccal együtt
2023. dec. 15. 18:43
 5/7 anonim válasza:
0%

Dildo, szilikonos műf..

Legyen lehetősége megismerni magát!

2023. dec. 16. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
9%
Szelfibot
2023. dec. 16. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:
48%

Essence márkát amúgy is ajánlottam volna, szóval az pluszpont hogy magad is említetted

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Egyéb:

[link]

És akkor ezek berakva valami szép sminktartó táskába

Egy barátnőm most kapott ajándékba egy ilyen csomagot, és nagyon örült neki, úgyhogy szerintem ne foglalkozz azzal, hogy magának is meg tudná-e venni ezeket, örülni fog neki, hidd el

Max beraksz mellé még valami személyesebb dolgot is

Parfümből az ariana grande féléket tudnám ajánlani, ha mindenképp akarsz venni, de a helyedben inkább nem próbálkoznék ezzel

De amit a hármas említett (füzet, arcmaszk, körömerősítő, ékszerdoboz) is nagyon jók

2023. dec. 16. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!