Ti mit vennétek egy metál zenét kedvelő és hasonló stílusú lánynak? 17L
Régen barátok voltunk, de már nem vagyunk annyira jóban, de ez a szülinapi felköszöntés megmaradt.
17 éves lesz, metál zenét hallgat, sátánista, rocker stílusú, cigizik,iszik,drogozni is szokott néha.
Én pont az ellentetje vagyok, emiatt nagyon tanácstalan vagyok, hogy egy ilyen lány minek örülne. Régen nem ilyen volt, csak belekerült egy ilyen társaságba, és azóta lett ilyen.
Akik hasonló stílusúak, ti minek örülnétek legjobban?
Bandáspóló, bandáspulcsi, bandásbugyi.
Koncertjegy, fesztiváljegy/bérlet.
Kedvelt előadók lemezei.
Karkötők, nyakláncok amik kapcsolódnak az ő stílusához.
Acélbetétes bakancs.
Sör.
Amúgy ha még közel lennétek egymáshoz, mondanám hogy gyorsan taposs rá a csuklójára hogy a cigit meg a drogot letegye, és 16 évesen az ivást is mértékelném..
Dehát ez már nem a te dolgod.
Sörnek :D
Most van ilyen sör válogatás akció lidlben. Nemtom mennyibe kerül, meg hogy milyen, de asszem a Winkler Robi csinált róla videót youtubeon :D
// Mondjuk nem minden jelző igaz rám, de sztem ez full jó ajándék. Engem is megdobhatnának vele :D
#5 Király vagy!
Akkor majd meglesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!