Huszonéves rock, metál zenét kedvelők, hol ismerkedtek hasonló zenei ízlésű emberekkel? (interneten/élőben)
Sajnos az ismeretségi köreimben nem nagyon vannak efféle zenét hallgató emberek, és mivel nem is járok sok helyre, esélyem sincs találkozni velük. (Koncertre, fesztiválra egyedül nem megyek, és amúgy sem vagyok az a mindenkit leszólítós fajta)
Olyasmi térsaság lenne jó, akikkel lehet koncertre, fesztiválra járni, és lehetőleg intelligensek is. 2 oldalt próbáltam neten (malha.hu, rockerek.hu) de 2-3 év alatt még egyiken sem sikerült normális emberekkel beszélgetnem hosszútávon. Mit javasoltok, hol próbálkozzak? Előre is köszönöm a válaszokat! (L)
Én a facebookon akadtam rá egy lányra, aki a kedvenc zenekarom, énekesem minden posztját szivecskézte, és ráírtam. Később kiderült, hogy a többi zenekar, amit szeretünk, az is stimmel. Aztán összehoztunk egy találkozót, mert neki voltak már neten barátai, akiknek szintén az volt a kedvencük, mint nekünk. Azóta együtt járunk koncertekre. :)
Nem tudom, kik a kedvenceid, meg hogy hol laksz, de én pl. Szigetre is felmentem vidékről tökegyedül. Az adott koncerten akárkihez szólsz, úgyis a barátod. :D De írj rám nyugodtan, hátha egyezik az ízlésünk. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!